Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την οπαδική βία υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο παρελθόν πρωθυπουργός είχε αναφερθεί με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τα περιστατικά οπαδικής βίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου, στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα την οπαδική βία, μετά τα όσα συνέβησαν στο Ρέντη, με τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντηθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα περάσουν ο Γιάννης Οικονόμου, ο Γιώργος Φλωρίδης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Σταύρος Παπασταύρου, ο Ακης Σκέρτσος και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γιάννης Μπρατάκος.

Στο παρελθόν πρωθυπουργός είχε αναφερθεί με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τα περιστατικά οπαδικής βίας, ανακοινώνοντας μια σειρά από δέσμη μέτρων.

Αυτή τη φορά η κυβέρνηση, μετά τα τρία παιχνίδια του Ολυμπιακού που διεκόπησαν (με Παναθηναϊκό στο «Καραϊσκάκης» και τον τραυματισμό του Χουάνκαρ, με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και το χθεσινό στο βόλεϊ που είχε ως τραγική εξέλιξη να βρίσκεται σε κώμα ο άτυχος αστυνομικός) εξετάζει την πιθανότητα να ληφθούν πάρα πολύ σοβαρά μέτρα.

Μία από τις προτάσεις που θα «πέσει» στο τραπέζι και θα συζητηθεί ως πιθανή λύση δεν είναι άλλη από τη διακοπή όλων των αθλημάτων τουλάχιστον έως το 2023.

 

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X