Ρεκόρ προσέλευσης στο MLS λόγω της παρουσίας του Μέσι

Ρεκόρ προσέλευσης στο MLS λόγω της παρουσίας του Μέσι
Photo Credits: INTIME

Είναι γνωστό πως μιλάμε για έναν σύγχρονο «Μίδα» και αυτό έχει φανεί ιδιαίτερα από την μετακόμιση τους στις Ηνωμένες Πολιτείες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι λογικό πως η έλευση του Λιονέλ Μέσι στο MLS προκάλεσε πανδαιμόνιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό έχει φανεί από τους πρώτους έξι μήνες.

Σύμφωνα με τον κομισάριο της λίγκας των ΗΠΑ, Ντον Γκάρμπερ, η άφιξη του 36χρονου σούπερ σταρ έχει οδηγήσει σε ρεκόρ προσέλευσης στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Όπως αναφέρει η αναφορά της Morning Consult 11 εκατομμύρια φίλαθλοι έχουν βρεθεί στις εξέδρες πριν τον τελικό του πρωταθλήματος. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 5%.

«Δεν είμαστε πλέον μόνο μέρος της συζήτησης αλλά γράφουμε μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Όλος ο κόσμος έχει τα μάτια του στη Major League Soccer γιατί ο κορυφαίος παίκτης είναι εδώ και πετυχαίνει.

Τα αποτελέσματα εντός και εκτός γηπέδου ήταν θεαματικά. Είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι το πρωτάθλημά μας μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός παίκτη όπως ο Λιονέλ Μέσι με τον τρόπο που κάναμε. Και είναι υπέροχο να βλέπεις τον Λιονέλ Μέσι να φέρνει στο MLS αυτό που ελπίζαμε ότι θα έφερνε», ανέφερε ο Γκάρμπερ στο Reuters.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X