Επεισόδια στου Ρέντη: Ελεύθεροι πάνω από 200 προσαχθέντες

Επεισόδια στου Ρέντη: Ελεύθεροι πάνω από 200 προσαχθέντες

Αφέθηκαν ελεύθεροι πάνω από 200 άτομα που είχαν προσαχθεί στα επεισόδια στου Ρέντη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών που έριξαν τη ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη βρίσκονται σε εξέλιξη, την ώρα που ο 31χρονος αστυνομικός βρίσκεται σε κώμα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Υπενθυμίζεται πως μετά τα σοβαρά επεισόδια, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή περισσότερων από 420 ατόμων, με τη στάση της πάντως να εγείρει αρκετά ερωτήματα, σύμφωνα με την καταγγελία δικηγόρου ενός εκ των προσαχθέντων.

Εκατοντάδες άτομα αφέθηκαν ελεύθερα

Η αστυνομία αναζητά, πλέον, ανάμεσα στους προσαχθέντες το άτομο που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, ενώ υπάρχουν εκτιμήσεις ότι το εν λόγω πρόσωπο βρίσκεται μεταξύ αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αφεθεί ελεύθερα πάνω από 200 άτομα -μεταξύ των οποίων και ανήλικοι- μετά τη διαδικασία λήψης αποτυπωμάτων, DNA και διασταύρωσης στοιχείων, διαδικασία που ακολουθείται για όλους.

Ταυτόχρονα, αν για κάποιους προκύψουν ευρήματα πυρίτιδας, θα κρατούνται μέχρι και τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που εκκρεμούν αποφάσεις για κάποιους, όπως κι αν κάποιος αρνηθεί να δώσει DNA, τότε θα ενημερώνεται ο Εισαγγελέας και θα κινούνται οι Αρχές ανάλογα με το πρόσταγμά του.

Παρέμβαση εισαγγελέα

Σημειώνεται πως για την υπόθεση υπήρξε παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο.

Με επιστολή προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά ζητείται να γίνει απαιτούμενη ενέργεια, προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λπ., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: news247

 

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X