«Αν δεν ικανοποιηθούμε, δεν επιστρέφουμε», δήλωσαν οι διαιτητές

Αλλάζει τους Πολωνούς ο Μπένετ, πάει με Έλληνες το ΑΕΚ-Άρης!
Photo Credits: INTIME

Οι διαιτητές θέλουν ισχυρότερα μέτρα προστασίας για να επιστρέψουν στα γήπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάνω από δύο ώρες κράτησε η συνάντηση της ΕΠΟ με τα μέλη της ΚΕΔ και τους Έλληνες διαιτητές, μετά την απόφαση τους για αποχή, έπειτα και τις απειλές που δέχτηκε ο Τάσος Παπαπέτρου μετά τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός.

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρα που θα προτείνει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, τα οποία βρίσκονται στη σωστή κατεύθυνση και μπορεί να ακούστηκαν θετικά στα αυτιά των διαιτητών, όμως δεν αρκούν.

Το μήνυμα που έστειλαν οι Έλληνες διαιτητές στη συνάντηση ήταν ξεκάθαρο: «Αν δεν ικανοποιηθούμε, δεν επιστρέφουμε»!

Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να επανέλθουν στα γήπεδα για να σφυρίξουν απλά και μόνο επειδή πραγματοποιήθηκε αυτό το ραντεβού με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας.

Ζήτησαν να υπάρξει συνάντηση και με την κυβέρνηση, σε πολύ υψηλό μάλιστα επίπεδο! Δηλαδή, όχι μόνο με τους αρμόδιους υπουργούς, αλλά και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ή με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και να δοθούν αρμοδίως οι απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλεια τους. Μία συνάντηση που προφανώς θα προγραμματιστεί μέσω ΕΠΟ που είναι ο ανώτατος ποδοσφαιρικός θεσμός και αναμένεται να υπάρξουν οι ανάλογες επαφές τις επόμενες ώρες.

Πηγή SDNA

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X