Σουάρες για Εντρίκ: «Ήθελα τον Έντρικ στην Μπαρτσελόνα αλλά είναι εκείνος που πρέπει να αποφασίσει»

Σουάρες για Εντρίκ: «Ήθελα τον Έντρικ στην Μπαρτσελόνα αλλά είναι εκείνος που πρέπει να αποφασίσει»
Photo Credits: INTIME

Ο Σουάρες αποθέωσε τον Εντρίκ, αλλά εξέφρασε λύπη που ο Βραζιλιάνος δεν επέλεξε την Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά το γεγονός οτι ο Λουίς Σουάρες αναδείχθηκε ο καλύτερος παίχτης του πρωταθλήματος αφού οδήγησε τη Γκρέμιο από το Πόρτο Αλέγκρε στη 2η θέση του Brazileirao , ο νεαρός Εντρίκ ήταν αυτός που έκλεψε όλα τα βλέμματα.

Συνολικά, είχε 11 τέρματα σε 31 συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με το επίτευγμα αυτό να τον φέρνει στην πρώτη θέση μεταξύ των ανήλικων σκόρερ (άφησε πίσω του το ρεκόρ του Νεϊμάρ που τη σεζόν 2008-09 είχε 10 γκολ) και τον Σουάρες να στάζει μέλι για τον παιδί-θαύμα της Βραζιλίας που θα περάσει τον Ατλαντικό Ωκεανό για χάρη της Ρεάλ.

«Ήθελα τον Έντρικ στην Μπαρτσελόνα αλλά είναι εκείνος που πρέπει να αποφασίσει πώς θα απολαύσει τη στιγή. Είναι ήδη αστέρι αλλά είναι πολύ νέος, τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα.

Θεωρώ πως αυτά που έκανε τη φετινή σεζόν ήταν εκπληκτικά. Η Βραζιλία, η Ρεάλ και το ποδόσφαιρο θα έχουν έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης για πολλά χρόνια», τόνισε ο 36χρονος Ουρουγουανός, που όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι για να ξανασμίξει με τον Λιονέλ Μέσι αλλά και με ακόμη δύο συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα: τους Μπουσκέτς και Άλμπα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X