Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη στου Ρέντη

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του δράστη στου Ρέντη

Η ελληνική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δράστης που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ελληνική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο δράστης που τραυμάτισε σοβαρά τον αστυνομικό κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Ρέντη στο περιθώριο του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο αστυνομικός που δέχτηκε το χτύπημα στο πόδι του χαροπαλεύει στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας», με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τον κρατήσουν στην ζωή και κάθε λεπτό που περνάει να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση αφού επιπλέον διμοιρίες των ΜΑΤ έσπευσαν στου Ρέντη και προχώρησαν σε εκατοντάδες προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού, για εξακρίβωση στοιχείων.

Παράλληλα οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες ασφαλείας του κλειστού γηπέδου του Ολυμπιακού, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Πηγή: sdna.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X