Βόλος: «Ντροπή για την ελληνική διαιτησία, καλό θα ήταν η απεργία να γίνει διαρκείας»

Βόλος: «Ντροπή για την ελληνική διαιτησία, καλό θα ήταν η απεργία να γίνει διαρκείας»
Photo Credits: INTIME

Ο Βόλος έβγαλε ανακοίνωση χαρακτηρίζοντας ως «ντροπή για την ελληνική διαιτησία» το γκολ του Μωραΐτη που ακυρώθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος βρήκε δίχτυα με τον Μωραΐτη στο 69′, ωστόσο το 1-1 δεν έγινε καθώς το γκολ δεν μέτρησε για φάουλ πάνω στον Βιεϊρίνια, όπως καταλόγισε ο διαιτητής Ευαγγέλου με τον Περράκη στο VAR να συμφωνεί.

Στον Βόλο χαρακτηρίζουν σε ανακοίνωσή τους «ντροπή για την ελληνική διαιτησία» το γκολ που ακυρώθηκε, υπογραμμίζοντας πως «καλό θα ήταν η απεργία των διαιτητών να γίνει διαρκείας».

Η ανακοίνωση του Βόλου:

«Ντροπή για την Ελληνική διαιτησία αποτελεί η ακύρωση κανονικού γκολ του Βόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και μάλιστα σε ένα αγώνα κυπέλλου, όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Λυπούμαστε πολύ που το λέμε, αλλά καλό θα ήταν η απεργία των διαιτητών να γίνει διαρκείας. Αλλωστε με διαιτησίες σαν και τη σημερινή δεν έχει τίποτα να κερδίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ντροπή για άλλη μία φορά, καθώς υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X