Κύπελλο Ελλάδος: Όλα στη ρεβανς θα κριθούν ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Νίκη Βόλου, έμειναν στο 1-1 (VIDEO)

Κύπελλο Ελλάδος: Όλα στη ρεβανς θα κριθούν ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Νίκη Βόλου, έμειναν στο 1-1 (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου αφού έμειναν στο 1-1, στη ρεβανς του Βόλου θα κριθεί η πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα θα κριθούν στη ρεβανς του Βόλου για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Άρης. Σε ένα όμορφο παιχνίδι η Νίκη Βόλου πήρε το προβάδισμα με ένα όμορφο γκόλ του Πολίτη στο 16′ με τον Λεβαδειακό να απαντά στο 40′ με κεφαλιά του Ρομό. Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την πίεση των Βοιωτών για να έρθει η ανατροπή η Νίκη άντεξε χάνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο και μια μεγάλη ευκαρία για να φύγει με τη νίκη.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε τον Λεβαδειακό με τον Στογιάνοβιτς στην εστία, τους Βήχο, Σωτηράκο, Τσελεπίδη και Τσάπρα τετράδα στην αμυντική γραμμή, τον Χάμοντ με τον Μπελμόντ στον άξονα και τους Συμελίδη, Κουάδρα και Γιαννιώτα πίσω από τον προωθημένο Ρόμο. Για τη Νίκη Βόλου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος παρέταξε την ομάδα του με τον Γκαραβέλη στην εστία, τους Να’α, Μπαχανάκ, Γρομητσάρη και Κάσσο τετράδα στην άμυνα, τους Λίταινα, Πέττα και Γαβριηλίδη τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τους Ριμπέιρο και Πολίτη στις δύο πτέρυγες και τον Τζιώρα στην κορυφή της επίθεσης.

Προβάδισμα με Πολίτη η Νίκη, ισοφάρισε με Ρόμο ο Λεβαδειακός

Μια πολύ όμορφη ενέργεια και εκτέλεση του Πολίτη στο 16′ έβαλε τη Νίκη Βόλου μπροστά στο σκορ, με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό να πιάνει ένα ωραίο φαλτσαριστό αριστερό σουτ και να νικάει τον Στογιάνοβιτς κάνοντας το 0-1.


Μέχρι εκείνο το σημείο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Λεβαδειακό από εκεί και έπειτα να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού, να πιέζει και τελικώς να φτάνει στο γκολ της ισοφάρισης στο 40′. Ο Γιαννιώτας σέντραρε από δεξιά και ο Ρόμο με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον Γρομητσάρη και βρήκε δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1).


Ανώτερος ο Λεβαδειακός, στάθηκε όρθια η Νίκη Βόλου

Ο Λεβαδειακός είχε τον έλεγχο του ματς στο δεύτερο μέρος εντείνοντας την πίεση. Ελευθερόπουλος και Νιόιπλιας έκαναν τις κινήσεις τους από τον πάγκο με τους Βοιωτούς που συνέχιζαν να έχουν τα ηνία να φτάνουν κοντά στην ανατροπή στο 63′ με το σουτ του Πολέτο που πέρασε δίπλα από το κάθετο.

Το σκηνικό του παιχνιδιού δεν άλλαζε με τον Λεβαδειακό να βρίσκεται στην επίθεση και τον Γιαννιώτα στο 71′ να αιφνιδιάζεται και να μην καταφέρνει να εκτελέσει από κοντινή απόσταση. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού η Νίκη Βόλου είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ξανά το προβάδισμα με σουτ του Μοράρ στο 82′ που πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Στογιάνοβιτς, με τον Ρόμο από πλευράς Λεβαδειακού τρία λεπτά αργότερα να μην βρίσκει εστία σε κεφαλιά και το 1-1 να διατηρείται ως το φινάλε.

Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντ (59′ Πολέτο), Ρόμο (86′ Τσιριγώτης), Γιαννιώτας (76′ Λούα Λούα), Σωτηράκος, Κουάδρα (59′ Μεχία), Συμελίδης (59′ Νικολιάς), Τσελεπίδης

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Μπαχανάκ, Να’α (46′ Αναστασίου), Λίταινας, Πέττας (59′ Κυριακίδης), Γαβριηλίδης, Ριμπέιρο, Πολίτης (69′ Κρητικός, 78′ Παναγιωτίδης), Τζιώρας (46′ Μόραρ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X