Στο παλάτι της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια το Final Four του UNICEF Trophy

Ο Όμηρος Νετζήπογλου στο AEK Basket Queen by Betsson: «Τεράστιο σωματείο η ΑΕΚ, ο κόσμος μας είναι το όπλο μας»
Photo Credits: INTIME

Στα Άνω Λιόσια θα φιλοξενηθεί το Final Four του UNICEF Trophy, (13/12) η κλήρωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Final Four του UNICEF Trophy θα φιλοξενηθεί φέτος στο «παλάτι» της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσσια με Μίλωνα, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιο και Μεγαρίδα να έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους εκεί. Το Final Four θα διεξαχθεί στις 5-6 Ιανουαρίου και οι τέσσερις ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την κούπα μαζί και με ένα εισιτήριο για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (13/12, 12:00) στην αίθουσα του ΔΣ της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ και ύστερα θα ακολουθήσει η συνέντευξη τύπου προπονητών και των αρχηγών των ομάδων.

Ο Μίλωνας απέκλεισε την Ελευθερούπολη, η Δόξα Λευκάδας τον Αμύντα, η Μεγαρίδα τη Μύκονο, ο Πανιώνιος τον Παπάγο και κάπως έτσι σχηματίστηκε η τετράδα.

Πέρυσι το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια είχε φιλοξενήσει το Final Four της Elite League και τις πρώτες μέρες του νέου έτους θα υποδεχθεί το Final Four του UNICEF Trophy.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η κλήρωση του Final Four του UNICEF Trophy θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου στις 12.00 στην αίθουσα ΔΣ της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Δόξα Λευκάδας, Μίλων, ΝΕ Μεγαρίδος και Πανιώνιος είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στο ΟΚΑΛ στις 5 και 6 Ιανουαρίου και μια θέση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμέσως μετά την κλήρωση θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή των προπονητών και των αρχηγων των τεσσάρων φιναλίστ».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X