Με κόσμο στο πλευρό της η Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο

Με κόσμο στο πλευρό της η Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο
Photo Credits: INTIME

Το κόσμο της στο πλευρό της θα έχει η Μακάμπι Χάιφα στον τελικό της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό αφού προμηθεύτηκε με 800 εισιτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη μάχη στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί την Μακάμπι Χάιφα με φόντο ένα εισιτήριο που οδηγεί στα playoffs των «16» του Conference League.

Οι Ισραηλινοί εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιούν ότι πήραν 800 εισιτήρια για τους φιλάθλους τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι πλέον αυξημένου κινδύνου, κάτι που σημειώνει και η Μακάμπι στην ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι οι πράσινοι παίζουν για τη νίκη και την ισοπαλία για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2024.

«Ο σύλλογος έλαβε περίπου 800 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθήνας (14.12, 19:45 τοπική ώρα) με τον Παναθηναϊκό, αφού οι ελληνικές αρχές ενέκριναν την άφιξη κόσμου από το Ισραήλ.

Σημειώστε ότι το Αρχηγείο Εθνικής Ασφάλειας στο Υπουργείο Εξωτερικών έχει ορίσει ταξιδιωτική προειδοποίηση επιπέδου 2 για την Ελλάδα (περιστασιακή απειλή) και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X