Φετφατζίδης: «Μετανιώνω που δεν πήγα στην ΑΕΚ - Ο Μελισσανίδης με γούσταρε»

Φετφατζίδης: «Μετανιώνω που δεν πήγα στην ΑΕΚ - Ο Μελισσανίδης με γούσταρε»
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Γιάννης Φετφατζίδης για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την καριέρα του και την πιθανότητα να αγωνιστεί στην ΑΕΚ στο παρελθόν μίλησε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta, τόνισε πως έχει μετανιώσει που δεν αγωνίστηκε στην ΑΕΚ στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και ότι άρεσε στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Φετφατζίδης για την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το αν του ταίριαζε αγωνιστικά η ΑΕΚ: «Πολλοί μου το έχουν πει αυτό. Και ‘γω το πιστεύω. Αν πούμε ότι επίσης μετανιώνω για μία από τις επιλογές μου, μία είναι αυτή όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Αν πήγαιναν αλλιώς τα πράγματα δεν θα το έλεγα αυτό σήμερα. Όμως, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα ήταν αλλιώς. Αν έχανα με την ΑΕΚ μια τέτοια ευκαιρία όπως αυτή που έχασα με τον Ολυμπιακό, πιστεύεις ότι θα μου έλεγαν τον Ιανουάριο “φεύγεις δανεικός”; Δεν νομίζω».

Για το αν είχε μιλήσει με την ΑΕΚ: «Είχα μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και του είπα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και θέλω να γυρίσω. Ο Νίκος το κατάλαβε γιατί είναι τρομερό παιδί. Ο Μελισσανίδης δεν μιλούσε κατ’ ιδίαν με τον μάνατζερ μου, ούτε με εμένα. Ήξερα όμως ότι με γούσταρε, ίσως και λόγω της ποντιακής μας καταγωγής».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X