Ξεχωρίζουν τα πολύχρωμα παπούτσια του Ντόντσιτς - Στην Ελλάδα κοστολογούνται 130 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Ξεχωρίζουν τα πολύχρωμα παπούτσια του Ντόντσιτς - Στην Ελλάδα κοστολογούνται 130 ευρώ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ντάλας Μάβερικς διέλυσαν τους Γιούτα Τζαζ με 147-97, με τον Λούκα Ντόντσιτς να τους οδηγεί, κάνοντας εκπληκτικό παιχνίδι.

Ο Σλοβένος μπασκετμπολίστας σημείωσε 40 πόντους με 6/12 τρίποντα, κατέβασε 10 ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, ολοκληρώνοντας ένα πληθωρικό τριπλ-νταμπλ. Έκλεψε τις εντυπώσεις στη χθεσινή αναμέτρηση και όχι άδικα.

Ωστόσο, οι αποδόσεις του δεν ήταν ο μόνος λόγος που εντυπωσίασε. Ο Ντόντσιτς τραβάει τα βλέμματα κάθε φορά και με τα παπούτσια που φοράει.

Ξεχωρίζουν τα πολύχρωμα παπούτσια του Ντόντσιτς - Στην Ελλάδα κοστολογούνται 130 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Επιλέγει κάθε φορά ανάμεσα στα δικά του παπούτσια. Πρόκειται για τα “Jordan Luka 2” τα οποία αποκαλύφθηκαν σε 5 αποχρώσεις τον περασμένο Ιούνιο και έναν μήνα αργότερα βγήκαν και επίσημα στην κυκλοφορία. Από τότε η συνεργασία του Ντόντσιτς με το διάσημο brand έχει απογειωθεί, δημιουργώντας παπούτσια σε πολλές αποχρώσεις.

Το παπούτσι αυτό μπορεί να το προμηθευτεί κανείς και στην Ελλάδα, με τιμή που ξεκινάει από τα 130 ευρώ. Διαθέτει ενδιάμεση σόλα σε στρώσεις σταθερή, εύκαμπτη με αντικραδασμική προστασία για υψηλότερη απόκριση κατά τις αλλαγές κατευθύνσεων μέσα στο γήπεδο.

Στο επάνω μέρος, η σχεδίαση του κελύφους που αγκαλιάζει το πόδι σε όλο το μήκος εξασφαλίζει συγκράτηση, είτε κάνεις προσποίηση σε έναν αμυντικό είτε τρέχεις με φόρα προς το καλάθι. Όλη αυτή η τεχνολογία, σε συνδυασμό με την ανάλαφρη σχεδίαση, προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι για να απογειώσεις τις επιδόσεις σου στο παιχνίδι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X