Ο «υδραυλικός» τους χάλασε το πάρτι (VIDEO)

Ο «υδραυλικός» τους χάλασε το πάρτι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scocco2Στα τέλη της περασμένης δεκαετίας, η παράγκα άλλαξε χρωματισμό. Από το συνήθη κόκκινο των τελευταίων ετών, πήρε για λίγο πράσινη απόχρωση. Στο ντέρμπι που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 2010 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πίστευαν πως θα πάρουν μια εύκολη νίκη και θα έστηναν το δικό τους πάρτι, μόνο που υπολόγιζαν δίχως τον «υδραυλικό». Ο Νάτσο ήταν εκεί για να χτυπήσει και τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ έφυγε αλώβητη από την «πράσινη» έδρα.

Ο Σκόκο ολοκλήρωσε υπέροχα μια επιθετική προσπάθεια της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ο Μαντούκα είχε κλέψει τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και ξεκίνησε την αντεπίθεση, ο Τζιμπούρ γύρισε παράλληλα με τη μεγάλη περιοχή και ο Σκόκο με μονοκόμματο βολέ την κάρφωσε στα δίχτυα του Τζόρβα. Η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα, αλλά δεν το κράτησε πολύ. Μια αδράνεια της άμυνας έφερε την ισοφάριση από κεφαλιά του Σαλπιγγίδη.

Η συνέχεια του ματς έδειξε πως η ΑΕΚ δεν είχε πάει στο ολυμπιακό στάδιο για να χάσει. Πάλεψε το παιχνίδι και είχε κέρβερο στην εστία της τον Γιάννη Αραμπατζή, ίσως στην καλύτερη εμφάνιση του με τα «κιτρινόμαυρα» στα χρόνια που ανήκε στην Ενωση. Στο τέλος μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη, εάν ο Τζιμπούρ ενεργούσε πιο ομαδικά στη μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Τζόρβα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”JFCjjk8TkqA” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X