Europa League: Μοιρασιά χωρίς γκολ (0-0) για Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα στον όμιλο του Παναθηναϊκού

Europa League: Μοιρασιά χωρίς γκολ (0-0) για Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα στον όμιλο του Παναθηναϊκού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στην Ισπανία, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα την τελευταία αγωνιστική στη Λεωφόρο, για να τερματίσει στην 3η θέση και να συνεχίσει στο Conference League.

Όσο για τη Βιγιαρεάλ, έχασε την ευκαιρία να πιάσει τη Ρεν στην κορυφή.

Οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν καλό θέαμα και έμειναν με λιγοστές ευκαιρίες, με συνέπεια η “λευκή” ισοπαλία να αποτελεί το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Οι αλλαγές των δύο προπονητών στο ημίχρονο δεν άλλαξαν την εικόνα, με το “κίτρινο υποβρύχιο” να έχει κατοχή μπάλας και τελικές, αλλά όχι απειλή.

Europa League: Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα 0-0

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρέινα, Φόιτ (57′ Πεδράθα), Γκάμπια, Κουένκα, Άλτι, Ακομάς, Κομεσάνια (57′ Κοκλέν), Καπού, Τριγκέρος (84′ Πασκουάλ), Μπρέρετον (66′ Ζ. Μορένο), Μπαένα (46′ Μοράλες)

ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ: Κέουφ, Σούντγκρεν (61′ Φέινγκολντ), Σίμιτς, Γκέρσον, Καντίλ, Μουχαμάντ (43′ Τζαμπέρ), Σόου, Χατζάτζ (61′ Ποντγκορεάνου), Καλαϊλί (46′ Πιερό), Νταβίντ, Ρεφαέλοβ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X