Εθνική: Ο Πογιέτ τσεκάρει τους Έλληνες του εξωτερικού και... κατασκοπεύει το Καζακστάν

Εθνική: Ο Πογιέτ τσεκάρει τους Έλληνες του εξωτερικού και... κατασκοπεύει το Καζακστάν
Photo Credits: INTIME

Ο Πογιέτ τσεκάρει τους Έλληνες του εξωτερικού για την Εθνική και... κατασκοπεύει το Καζακστάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ έχει βάλει σε αυτό το διάστημα στο πρόγραμμά του την παρακολούθηση παικτών που παίζουν εκτός Ελλάδας όπως οι Βλαχοδήμος, Μπακασέτας και όχι μόνο.

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει αρχικά το Καζακστάν, στις 21 Μαρτίου 2024 επί ελληνικού εδάφους (στην OPAP Arena) και εφόσον προκριθεί θα αγωνιστεί εκτός έδρας για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου που οδηγεί στα γήπεδα της Γερμανίας στο Euro. Σε πρώτο πλάνο λοιπόν βρίσκεται το Καζακστάν, των οποίων τους αγώνες έχει ήδη αρχίσει να παρακολουθεί ο Πογέτ μαζί με το επιτελείο του.

Ο Πογιέτ λοιπόν αφότου βρέθηκε στην Ισπανία ταξίδεψε για την Αγγλία όπου έχει σπίτι. Εκεί θέλει να δει τα ματς των Βλαχοδήμου με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και Μαυροπάνου με τη Γουέστ Χαμ. Στο πλάνο του έχει μετά να δει στην Τουρκία τους Πέλκα, Κουρμπέλη, Μπακασέτα και Φούντα. Πριν από αυτό είχε σχεδιάσει να γυρίσει στην Ελλάδα την Παρασκευή για να δει ματς της Stoiximan Super League 1 όμως η επερχόμενη 14η αγωνιστική δεν θα γίνει μετά το ομαδικό κώλυμα των διαιτητών.

Πηγή: gazzetta.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X