Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Αρνήθηκε δύο φορές να ανανεώσει ο Μπακασέτας»

Πρόεδρος Τραμπζονσπόρ: «Αρνήθηκε δύο φορές να ανανεώσει ο Μπακασέτας»
Photo Credits: INTIME

Η καριέρα του Τάσου Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ οδεύει προς το τέλος της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ Ερτουγρούλ Ντογάν αποκάλυψε πως προτάθηκε δύο φορές στον Τάσο Μπακασέτα να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον τουρκικό σύλλογο, όμως ο αρχηγός της Εθνικής απάντησε αρνητικά.

Η καριέρα του Τάσου Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ οδεύει προς το τέλος της, καθώς o 30χρονος μεσοεπιθετικός απέρριψε την πρόταση που του έκανε ο σύλλογος της Τραπεζούντας για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

«Προτείναμε δύο φορές στον Μπακασέτα να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν λάβαμε θετική απάντηση.

Ο Μπακασέτας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας αρέσει. Πρόκειται για ένα παίκτη που θεωρούμε δικό μας, έχοντας ζήσει εδώ για χρόνια δίχως να δημιουργήσει προβλήματα και έχοντας σημαντική συνεισφορά στην ομάδα», τόνισε ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου Ερτουγρούλ Ντογάν.

Ο τελευταίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πουληθεί ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, καθώς πρόθεση της Τραμπζονσπόρ είναι να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Ο Μπακασέτας σε 115 εμφανίσεις με τα χρώματα του συλλόγου από την Μαύρη Θάλασσα σκόραρε 31 γκολ, ενώ μοίρασε 22 ασίστ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X