Πειρατές του Ονείρου: Αντίο μπάρμπα - Γιάννη πρόσφυγα

Πειρατές του Ονείρου: Αντίο μπάρμπα - Γιάννη πρόσφυγα
Photo Credits: INTIME

Οι «Πειρατές» αποχαιρετούν έναν δικό τους άνθρωπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφυγε ο μπάρμπα Γιάννης, ο «Πρόσφυγας», όπως τον λέγαμε, μέλος του club μας, Γαλατσιώτης και Αεκτζής Πειρατής, πατέρας του αδερφού μας Πάνου που είναι από τα πιο πιστά στελέχη του Συνδέσμου μας.

Ο κύριος Γιάννης, από την παλιά φουρνιά των Ενωσιτών, με φλόγα και πάθος για την ΑΕΚΑΡΑ, που κρατούσε άσβεστο παρά τα χρόνια του, αγαπούσε παράφορα το Club μας και έδινε το παρόν σε πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων με χαμόγελο και κέφι κι αυτό τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε παλιότερους και νεότερους.

Πρόσφυγας από τη Σμύρνη, έντιμος βιοπαλαιστής και άριστος οικογενειάρχης, είχε λατρεία με τη Νέα Φιλαδέλφεια και το γήπεδο, με την Ιστορία και τις αξίες της Α.Ε.Κ και ήταν παρόν και σε πολλές κινητοποιήσεις που κάναμε για την επιστροφή στην Ιθάκη της Φιλαδέλφειας.

Αντίο μπάρμπα-Γιάννη Πρόσφυγα, θα σε θυμόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση γιατί το άξιζες. Πάνο αδερφέ μας κουράγιο και δύναμη.

Για την υπογραφή:

«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X