Γκουαρδιόλα: «Θα πάρει ξανά πρωτάθλημα η Σίτι αν και δεν είναι εύκολο,ο Τζέιμι Κάραχερ δεν κέρδισε ούτε μία φορά»

Γκουαρδιόλα: «Θα πάρει ξανά πρωτάθλημα η Σίτι αν και δεν είναι εύκολο,ο Τζέιμι Κάραχερ δεν κέρδισε ούτε μία φορά»
Photo Credits: INTIME

Δεν τον ένοιαξε η κριτική του Γκάρι Νέβιλ και του Τζέιμι Κάραχερ τον Πέπ, τους απάντησε οτι η Σίτι θα πάρει και άλλο πρωτάθλημα σερί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουαρδιόλα έβγαλε σέντρα Κάραχερ και Νέβιλ λέγοντας οτι ξέρουν πόσο δύσκολο να κατακτήσεις τέσσερις διαδοχικούς τίτλους στην Premier League αφού δεν το κατάφεραν ποτέ. Μάλιστα είπε οτι η Σίτι θα το σηκώσει ξανά και οτι δεν εφησυχάζει ποτέ.

Οι «Πολίτες» έχουν φέρει ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και έχουν δεχτεί δέκα γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα ο Γκάρι Νέβιλ, πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ειδήμων του Sky, να υποστηρίξει ότι η Σίτι έχει ρίξει ταχύτητα γιατί έχει εφησυχάσει, έχοντας κατακτήσει πέρυσι το τρεμπλ και τρία σερί πρωταθλήματα της Premier League.

Ο Γκουαρδιόλα, ωστόσο, το διέψευσε αυτό και επέμεινε ότι η ομάδα του θα γίνει η πρώτη στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που θα κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενους τίτλους πρωταθλήματος αν διατηρήσει την παρούσα φόρμα της – παρά την έλλειψη νικών. «Ίσως κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι πρόκειται για εφησυχασμό», δήλωσε ο προπονητής της Σίτι.

«Γνωρίζω τους παίκτες, ξέρω πώς τρέχουν. Ο τρόπος που συμπεριφερόμαστε είναι εξαιρετικός. Έχω την αίσθηση ότι αν διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο, θα κερδίσουμε την Premier League. Θα την κερδίσουμε ξανά. Ξέρει πόσο δύσκολο είναι, αλλιώς ο Γκάρι Νέβιλ θα είχε κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ στην καλύτερη περίοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Τζέιμι Κάραγκερ δεν κέρδισε ούτε μία φορά [με τη Λίβερπουλ]. Ο Μίκα Ρίτσαρντς [με τη Σίτι] δεν κέρδισε τέσσερα Premier League στη σειρά. Ποτέ, μα ποτέ. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην συμβεί παρά να συμβεί. Μόνο ένα τρεμπλ πριν από εμάς [η United το 1998-99]. Είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις ξανά και ξανά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X