ΟΦΗ: Τόμιτς και Κόουλμαν στο προσκήνιο

ΟΦΗ: Τόμιτς και Κόουλμαν στο προσκήνιο
Photo Credits: INTIME

Άμεσα θέλουν στον ΟΦΗ να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του Βάλντας Νταμπράουσκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον διάδοχο του Βάλντας Νταμπράουσκας για τον πάγκο αναζητούν στον ΟΦΗ.

Άμεσα θέλουν στον ΟΦΗ να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του Βάλντας Νταμπράουσκας και αναζητούν προπονητή κυρίως από την ξένη αγορά. Την Τρίτη, κροατικό δημοσίευμα έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Γκόραν Τόμιτς, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έχει περάσει από την ΑΕΚ.

Ως τεχνικός έχει εργαστεί μεταξύ άλλων, σε Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ιστρα, σε ομάδες της Κίνας, στη Ριέκα, ενώ πέρσι τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Νασρ του Ντουμπάι.

Ο 46χρονος προπονητής αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που εξετάζεται από τον ΟΦΗ, ενώ στο κάδρο βρίσκεται και ο Κρις Κόουλμαν, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον Ατρόμητο. Το βιογραφικό του Ουαλού τεχνικού είναι εντυπωσιακό και στα συν του είναι ότι γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί.

Η διοίκηση των Κρητικών θέλει να κλείσε άμεσα το θέμα του προπονητή, έως το τέλος της εβδομάδας. Αν τελικά αναβληθεί η 14η αγωνιστική της Super League, λόγω της αποχής των διαιτητών, τότε θα δοθεί έξτρα χρόνος στον ΟΦΗ να επιλέξει πιο ήρεμα τον νέο τεχνικό.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X