Το «καρφί» του Κάραχερ στον Γκουαρντιόλα: «Θα είχα και εγώ πρωτάθλημα παρανομώντας»

Το «καρφί» του Κάραχερ στον Γκουαρντιόλα: «Θα είχα και εγώ πρωτάθλημα παρανομώντας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θρυλική φιγούρα της Λίβερπουλ σήκωσε το γάντι μετά από δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα, απαντώντας στον Καταλανό τεχνικό με επικές ατάκες.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να σχολιάσει τους Γκάρι Νέβιλ, Τζέιμι Κάραχερ και Μίκα Ρίτσαρντς, που έχουν τον ρόλο σχολιαστή στο Sky Sports, με τον προπονητή της Σίτι να τρολάρει τον Κάραχερ.

«Ο Νέβιλ και ο Ρίτσαρντς γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις την Premier League τέσσερις σερί φορές. Υπάρχει και ο Κάραχερ που δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ πρωτάθλημα», ανέφερε ο Γκουαρντιόλα.

Ο βετεράνος στόπερ σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Καταλανό τεχνικό: «Θα είχα και εγώ πιθανότατα ένα πρωτάθλημα αν η Λίβερπουλ είχε ως ιδιοκτήτη ένα ολόκληρο κράτος που θα παρανομούσε και θα ανάγκαζε την Premier League να την τιμωρήσει σε 115 περιπτώσεις!»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X