Αιχμές Νικολάου για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα: «Οι αθλητές της ΑΕΚ απολαμβάνουν τους αγώνες όταν τους αφήνουν να παίζουν» (ΦΩΤΟ)

Αιχμές Νικολάου για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα: «Οι αθλητές της ΑΕΚ απολαμβάνουν τους αγώνες όταν τους αφήνουν να παίζουν» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Το μήνυμα του Γιώργου Νικολάου μετά τη νίκη της AEK Betsson επί της Σάσαρι

Λίγη ώρα μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ Betsson επί της Σάσαρι, ο Γιώργος Νικολάου, με ανάρτησή του, άφησε αιχμές για τη διαιτησία στην Basket League.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Υπερομάδα δεν είμαστε και ίσως να μη γίνουμε ποτέ. Αλλά… καιρός να αναγνωρίσουμε, ότι η ΑΕΚ σε κάνει να χαίρεσαι το μπάσκετ!

Απολαμβάνουν οι αθλητές του Κόουτς Πλάθα τους αγώνες, που τους αφήνουν να παίζουν. Στη διοργάνωση, που τα κριτήρια είναι ίσα για όλους, και νίκησαν με καθηλωτική εμφάνιση την ομάδα που νίκησε προ ημερών την Ευρωλιγκάτη Αρμάνι, και το απολαμβάνει και σκάει χαμόγελα, και ο… ΜVP της Ευρώπης. Ναι… Αυτός, που βραβεύτηκε σήμερα από το ΒCL, αλλά… που είχε χρεωθεί με 4 φάουλ σε 4 λεπτά συμμετοχής το περασμένο Σάββατο!

ΥΓ1: Με τον ΑΡΧΗΓΟ των ΜΟΙΚΑΝΩΝ στο γήπεδο, τον «Γκέκαρο», με το ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ της «Βασίλισσας», τον λατρεμένο ΣΤΕΒΑΝ, να μας βλέπει από ψηλά, και με όμορφο κόσμο να συμβάλλει καθοριστικά, πώς να χάσεις και πώς να μην προκριθείς δύο… γύρους μαζί;

ΥΓ2: Πόσο πλασματική εικόνα η θέση της «Βασίλισσας» στο Πρωτάθλημα; Πόσο;

ΥΓ3: Ελάτε να γεμίσουμε τα Λιόσια με Μαρούσι. Είναι όμορφο να συμμετέχουμε όλοι (μαζί) στη χαρά αυτής της (χαρούμενης) ομάδας».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X