Ποτσετίνο: «Δεν είναι καλή στιγμή να αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ποτσετίνο: «Δεν είναι καλή στιγμή να αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο προπονητής της Τσέλσι για το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των ΜΜΕ σχετικά με αναταραχή στα αποδυτήρια της, αλλά ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, δεν πιστεύει ότι είναι καλή στιγμή για να την αντιμετωπίσει. Ενώ οι «Μπλε» πηγαίνουν αυριανό (6-12-23) αγώνα μετά την εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Μπράιτον, η Γιουνάιτεντ φτάνει από την ήττα (1-0) από τη Νιούκαστλ το Σάββατο.

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι σε παρόμοιο επίπεδο με διαφορετικές καταστάσεις, δεν λέω ότι είναι καλή στιγμή να πάμε εκεί», είπε ο Ποτσετίνο σήμερα (5-12-23)  στους δημοσιογράφους. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που θα είναι δύσκολη γιατί θέλει να κερδίζει και θέλουμε να διατηρήσουμε το μομέντουμ μας και να χτίσουμε από την Μπράιτον και να είμαστε ψηλά στον πίνακα. Είναι σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε σε διαφορετική θέση.»

Ο Ποτσετίνο αρνήθηκε να μιλήσει για την κατάσταση στη Γιουνάιτεντ, προτιμώντας να κοιτάξει το μέλλον στη δική του ομάδα. «Δεν είμαι ο άνθρωπος για να μιλήσω για το τι συμβαίνει σε διαφορετικούς συλλόγους. Είμαι χαρούμενος εδώ σε αυτό το έργο», είπε.

«Είμαι συγκεντρωμένος στον σύλλογο μου. Πρέπει να πάμε καλύτερα. Είναι μια διαδικασία που μπορώ να την εξηγήσω, αλλά ποτέ δεν τη συγκρίνω με άλλο σύλλογο. Χτίζουμε κάτι που πιστεύουμε ότι θα είναι εκπληκτικό.»

Ωστόσο, ο Αργεντινός είχε λόγια υποστήριξης και όμορφες αναμνήσεις από τον Τεν ΧαγκQ
«Είναι φανταστικός προπονητής. Θυμάμαι όταν ήμουν στην Τότεναμ είχαμε ημιτελικούς του Champions League κόντρα στον Άγιαξ. Νομίζω ότι είναι καλό να τον δούμε μετά από τέσσερα χρόνια γιατί μετά τον ημιτελικό δεν είχαμε ξανά τη χαρά.»

Η Τσέλσι είναι 10η στη βαθμολογία της Premier League με 19 βαθμούς, πέντε βαθμούς πίσω από τη Γιουνάιτεντ που είναι έβδομη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X