«Γκάζια» οπαδών του ΟΦΗ στην προπόνηση της ομάδας!

«Γκάζια» οπαδών του ΟΦΗ στην προπόνηση της ομάδας!
Photo Credits: INTIME

Οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν ξαφνικά στο ΒΑΚ και έβαλαν... γκάζια στους παίκτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν ξαφνικά στο ΒΑΚ και μίλησαν σε έντονο ύφος προς τους παίκτες πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης.

Μετά το διαζύγιο με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τον ΟΦΗ να τρέχει ένα αρνητικό σερί, δίχως νίκη, έξι αγωνιστικών, υπήρξε και η μεγάλη αντίδραση οπαδών της ομάδας που σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποίησαν ξαφνική επίσκεψη στο “Βαρδινογιάννειο”.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στο “Βαρδινογιάννειο”, ζήτησαν από τους παίκτες να τους πουν τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δείχνει αυτήν την εικόνα μέσα στο τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αυτό το πολύ κακό πρόσωπο.

Μιλώντας τους σε πολύ έντονο ύφος απαίτησαν από τους παίκτες να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο στην συνέχεια του πρωταθλήματος προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και παράλληλα απαιτώντας την άμεση αλλαγή εικόνας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X