Ρατσιστικά σχόλια και καταγραυγή για τον Γκαλτιέ, αισχρές αναφορές και για τον Μουκουντί!

Ρατσιστικά σχόλια και καταγραυγή για τον Γκαλτιέ, αισχρές αναφορές και για τον Μουκουντί!
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ κατηγορείται για ρατσιστικά σχόλια και όπως δείχνουν τα πράγματα, η μπάλα παρέσυρε και τον Μουκουντί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, φαίνεται πως έχει εκφράσει χυδαία ρατσιστικά σχόλια κατά του αμυντικού της ΑΕΚ, Άρολντ Μουκουντί.

Όπως είναι γνωστό το RMC αποκάλυψε στο podcast «After Foot» ένα email, στο οποίο ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζιλιέν Φουρνιέ,υποστήριζε πως ο Γκαλτιέ χρησιμοποίησε ρατσιστικές φράσεις για να παραπονεθεί για τον μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων και μαύρων παικτών στην ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντέδρασε έντονα τότε και, σύμφωνα με το RMC Sport, ο πρόεδρος της παριζιάνικης ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, άρχισε εσωτερική έρευνα για να ξεκαθαρίσει τα γεγονότα και να μάθει αν όντως ο Γκαλτιέ είπε αυτά τα λόγια τον Αύγουστο του 2021, δύο μήνες αφότου διορίστηκε προπονητής από τη Νις.

Τώρα υπάρχουν ρεπορτάζ που φέρνουν στη δημοσιότητα κάποιες από τις μαρτυρίες ανθρώπων που κατέθεσαν για την υπόθεση, όπως ο Χακίμ Αλί Μπάε, αναλυτής βίντεο, ο οποίος είχε πει ότι ο Γκαλτιέ αποκάλεσε τους αμυντικούς Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ και Μίκαελ Ναντ, όταν ήταν στη Σεντ Ετιέν, ως «δύο Κινγκ Κονγκ».

Φέρεται, επίσης, σύμφωνα με τις καταθέσεις ο Γκαλτιέ ότι ανάγκασε τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό να σπάσει τη νηστεία για το Ραμαζάνι. Ο Γάλλος προπονητής αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών ετών και πρόστιμο 45.000 ευρώ για ηθική παρενόχληση και διακρίσεις.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X