ΟΦΗ: Πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του Νταμπράουσκας ο Μιλόγεβιτς!

ΟΦΗ: Πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του Νταμπράουσκας ο Μιλόγεβιτς!
Photo Credits: INTIME

O ΟΦΗ φαίνεται πως έχει βρει τον αντικαταστάτη του Νταμπράουσκας ο οποίος αποχώρησε χθες από τον σύλλογο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΟΦΗ, μετά την απομάκρυνση του Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για να αναλάβει την ομάδα για τον υπόλοιπο της χρονιάς, με πρώτο φαβορί αυτή την στιγμή τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η ήττα με 4-0 από τον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι μεταξύ των δύο πλευρών καθώς οι Κρητικοί έμειναν για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη και παρουσίασαν ξανά προβληματική εικόνα.

Εν τέλει, έπειτα από συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Μηνά Λυσάνδρου με τον Ηλία Πουρσανίδη, πάρθηκε η απόφαση οι δύο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από λίγο περισσότερο από έναν χρόνο συνεργασίας, με τις συζητήσεις να γίνονται σε καλό κλίμα.

Πλέον, ο κρητικός σύλλογος έχει βγει στην αγορά για να βρει τον κατάλληλο για να αναλάβει την ομάδα και το επικρατέστερο όνομα φαίνεται πως είναι ο πρώην προπονητής της Ένωσης, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος έκατσε στην πάγκο της ΑΕΚ στις αρχές της σεζόν 2021-22.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X