Μάικ Τζέιμς: «Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, λογικά θα είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Euroleague»

Μάικ Τζέιμς: «Ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, λογικά θα είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Euroleague»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε σε συνέντευξη οτι στο τέλος της καριέρας του θα είναι ένας απο τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Euroleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Μάικ Τζέιμς στη σέρβικη «Meridian Sport». Μίλησε απο την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Παρτιζάν μέχρι και την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Μάλιστα όπως υποστήριξε, ο ίδιος πιστεύει ότι ο κόσμος θα τον θυμάται ως έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε, μεταξύ άλλων ο Μάικ Τζέιμς:

«Απλά προσπαθώ να δουλεύω συστηματικά τις ημέρες που μεσολαβούν στα παιχνίδια, να κάνω τα σουτ μου, να είμαι όσο πιο σοβαρός μπορώ στην προπόνηση και να προπονώ τα που θέλω να πάρω στον αγώνα. Το θέμα είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα.

Όταν ήρθα στη Μονακό, η ομάδα ήταν στην αρχή της και εγώ θα έλεγα στο πικ της δύναμής μου. Ταιριάζουμε απόλυτα και έχουμε μπει σε μία κατάσταση στην οποία έχουμε κάτι το οποίο δεν είχα μέχρι τώρα, θέλω να δω πόσο μακριά μπορώ να πάω με τη Μονακό.

Εγώ και ο Σάσα τα πάμε καλά. Το απολαμβάνω, είναι πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής, η συνεργασία μας έχει υπάρξει ευεργετική για εμένα, ελπίζω και για τον ίδιο αλλά και τον σύλλογο.

Ειλικρινά, ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα, έχει καθορίσει τη «κληρονομιά» μου. Νομίζω πως ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, λογικά θα είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Euroleague, αλλά το να νικήσεις τον τίτλο σε ανεβάζει αυτόματα σε υψηλότερο επίπεδο.

Σίγουρα θα ήταν τρομερό να νικήσουμε στο Βελιγράδι γιατί δεν περνάνε εύκολα αντίπαλες ομάδες και η Παρτιζάν είναι μία ομάδα που θα παλέψει για τα playoffs. Σίγουρα, είναι διπλή εβδομάδα, αλλά προσπαθούμε να μην κοιτάμε πολύ μπροστά, θα δούμε τι θα γίνει.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X