Συγκλονιστικός Σουάρες: «Πριν από το παιχνίδι πρέπει να κάνω ένεση στον εαυτό μου,αλλιώς δεν μπορώ να παίξω»

Συγκλονιστικός Σουάρες: «Πριν από το παιχνίδι πρέπει να κάνω ένεση στον εαυτό μου,αλλιώς δεν μπορώ να παίξω»
Photo Credits: INTIME

Ο Λουίς Σουάρες συγκλόνισε τον κόσμο με τις αποκλύψεις του για της σωματικές του δυσκολίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκρέμιο νίκησε με (1-0) τη Βάσκο ντα Γκάμα, με σκόρερ ξανά τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός στο τέλος του παιχνιδιού αποχαιρέτησε το Πόρτο Αλέγκρε και τους οπαδούς του με δάκρυα στα μάτια.

 

Στο τέλος της αναμέτρησης, ο 36χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, που ολοκληρώνει το συμβόλαιό του και πρόκειται να ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, μίλησε για το μέλλον και τόνισε τις δυσκολίες που έχει βιώσει για να συνεχίσει την καριέρα του.

 

«Αυτό που μιλάει είναι το σώμα μου και ο πόνος που νιώθω σε καθημερινή βάση είναι πολύς. Έχω κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίζω και να λέω αρκετά». Αργότερα, σε συνέντευξή του στο Radio 890 Sport, ο άλλοτε αστέρας της Μπαρτσελόνα είχε έναν ακόμα πιο συγκινητικό απολογισμό.

«Τις μέρες πριν από τους αγώνες παίρνω τρία χάπια και πριν από το παιχνίδι πρέπει να κάνω ένεση στον εαυτό μου. Αν δεν το κάνω αυτό, δεν θα μπορώ να παίξω. Πρέπει να σκεφτώ ότι αν συνεχίσω έτσι κέρδισα. Δεν μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο με τους φίλους μου σε πέντε χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτες στιγμές του πρωινού είναι πολύ οδυνηρές.

Όποιος με βλέπει πιστεύει ότι είναι αδύνατο να παίξω ένα παιχνίδι. Ο γιος μου μου ζητάει να να παίξω μαζί του και δεν μπορώ», είπε ο Ουρουγουανός διεθνής, ο οποίος πέτυχε φέτος 27 γκολ και 17 ασίστ σε 53 παιχνίδια για την Γκρέμιο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X