ΑΕΚ: Για το γόητρο (19:45, LIVE, σχολιασμός enwsi.gr) στη Λουκέρνη κόντρα στην Κρίενς

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανελλήνιος
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:45 την Κρίενς στη Λουκέρνη για την 6η και τελευταία αγωνιστική του EHF European League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη θέλει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:45 την Κρίενς στη Λουκέρνη για την 6η και τελευταία αγωνιστική του EHF European League.

Η «Ένωση» μετά την ήττα από την Γκόρνικ την προηγούμενη αγωνιστική είδε τις όποιες ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση να εξανεμίζονται. Έτσι το σημερινό παιχνίδι δεν έχει πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά μόνο γοήτρου. Η ομάδα αναχώρησε χθες για τον προορισμό της με τον Ντράγκαν Τζούκιτς να καταστρώνει τα πλάνα του περιμένοντας από τους παίκτες του να πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση αντάξια του ονόματος της ΑΕΚ. Όπως ανέφερε άλλωστε η «Ένωση» πάντα αγωνίζεται για το όνομα της και σε καμία περίπτωση δεν θα πετάξει λευκή σημαία. Αγωνιστικά στην Αθήνα θα παραμένουν οι Βύρωνας Παπαδόπουλος και Τάσος Παπαδιονυσίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τζούκιτς: «Δεν θα πετάξουμε λευκή σημαία»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Τζούκιτς με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη σημερινή αναμέτρηση με την Κρίενς Λουκέρνη και τόνισε πως παρά το γεγονός πως δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ: «Αν και ο τελευταίος αγώνας, δεν έχει βαθμολογική σημασία, εγώ και οι παίκτες μου, έχουμε κίνητρο. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η φήμη του συλλόγου παραμένει… πίσω μας και δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε Ελβετία και να σηκώσουμε «λευκή σημαία». Η Κρίενς είναι μία καλή ομάδα, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Με τις επιστροφές των Σίπιτς, Κουτέλ και Μπενεφουά, μαζί με τους Σέλκερ, Μπομ, Τσέπιτς, Όρμποβιτς και Μούσα, αλλά και τον θρυλικό Σμιντ, η ομάδα τους είναι πολύ δυνατή. Ελπίζω οι δύο ομάδες να παίξουν ένα όμορφο, μοντέρνο και τεχνικό χάντμπολ. Κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X