Γουέστ Χαμ: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Ζούμα και τον έκλεψαν (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Γουέστ Χαμ: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του Ζούμα και τον έκλεψαν (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Θύματα ένοπλης ληστείας έπεσαν ο αμυντικός της Γουεστ Χαμ Κερτ Ζούμα και η οικογένειά του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κερτ Ζούμα ήταν απών απο την τελευταία αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ με τη Κρίσταλ Πάλας (1-1) την περασμένη Κυριακή (03/02), χωρίς όμως να γίνεται λόγος γιατί. Τώρα όμως αποκαλύφθηκε στο νησί οτί ο Γάλλος αμυντικός της Γουέστ Χαμ έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο σπίτι του το βράδυ του Σαββάτου (02/12).

 

Τα «σφυριά» έχουν προσφέρει μια αμοιβή 25.000 λιρών σε όποιον μπορεί να παράσχει πληροφορίες που οδηγήσουν στις σύλληψη των ληστών. Ο σύλλογος ανέφερε σε ανακοίνωσή του: «Το σπίτι του Κερτ παραβιάστηκε το Σάββατο ενώ όλη η οικογένειά του ήταν στο σπίτι, αφήνοντας όλους τους παρευρισκόμενους εξαιρετικά στενοχωρημένους.

Ενώ ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ήταν μια τραυματική εμπειρία για τον αμυντικό της Γουέστ Χαμ, τη γυναίκα του και τη οικογένειά τους. Οι διαρρήκτες πήραν αντικείμενα μεγάλης αξίας και τεράστιας προσωπικής και συναισθηματικής σημασίας για την οικογένεια. Η οικογένεια της Γουέστ Χαμ συνεχίζει να προσφέρει στην οικογένεια του Κουρτ την πλήρη υποστήριξή της».

 

Ο πρόεδρος Ντέιβιντ Σάλιβαν είπε: «Πρώτα και κύρια, οι σκέψεις όλων όσων συνδέονται με τη Γουέστ Χαμ είναι με τον Κερτ και την οικογένειά του. Το να μπει κάποιος στο σπίτι σας είναι μια τρομακτική εμπειρία και ελπίζω αυτή η ανταμοιβή να βοηθήσει τα άτομα να δικαιοσύνη και να αποτρέψει άλλους από το να περάσουν μια παρόμοια δοκιμασία».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X