Θλίψη στο ΝΒΑ: Φίλαθλος πέθανε στο παιχνίδι των Κινγκς με τους Πέλικανς

Θλίψη στο ΝΒΑ: Φίλαθλος πέθανε στο παιχνίδι των Κινγκς με τους Πέλικανς
Photo Credits: INTIME

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλιχθήκε στο παιχνίδι των Κινγκς με του Πέλικανς, αφού ένας φίλαθλος κατέληξε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πέλικανς κερδισαν τους Κίνγκς με (117-127 μέσα στο Σακαρμέντο για το in season tournament του NBA αλλά όλα επισκιάστηκαν από ένα τραγικό γεγονός.

Αυτό γιατί κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου της αναμέτρησης στο Σακραμέντο ένας φίλαθλος των «βασιλιάδων» έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε. Και ενώ στην αρχή έμοιαζε με ένα απλό λιποθυμικό επεισόδιο, γρήγορα τα πράγματα έδειξαν να αλλάζουν τροπή.

Αυτή γιατί η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να του κάνουν μαλάξεις στο στήθος και ΚΑΡΠΑ. Κάτι που δεν έφερε αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα ο άτυχος φίλαθλος να χάσει τη ζωή του εν ώρα αγώνα, βυθίζοντας στο πένθος τους Κινγκς, αλλά και όλο το ΝΒΑ, συνολικά.

«Ο οργανισμός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φιλάθλου», ανέφερε το μήνυμα των Κινγκς για το περιστατικό που έλαβε χώρα και προκάλεσε πένθος στη λίγκα.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X