NBA: Με ηγέτη τον Χάλιμπάρτον οι Πέισερς στο final four του in season tournament αποκλείοντας στη πορεία τους Σέλτικς

NBA: Με ηγέτη τον Χάλιμπάρτον οι Πέισερς στο final four του in season tournament αποκλείοντας στη πορεία τους Σέλτικς
Photo Credits: INTIME

Οι Ιντιάνα Πέισερς είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στο final four του in season tournament στο Βέγκας αφού νίκησαν τους Σέλτικς με (122-112)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον με ένα εντυπωσιακό triple-double οδήγησε τους Πέισερς σε νίκη επί των Σέλτικς με (122-112) και η ομάδα απο την Ιντιάνα έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε σε final four του in season tournament του NBA.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι σημείωσαν μία πολύ μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, εκεί όπου με ένα σερί 16-6 γύρισαν τον ρυθμό του ματς υπέρ τους και έφτασαν στο τέλος στην επικράτηση.

Καλύτερος παίκτης των νικητών ήταν ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον ο οποίος σημείωσε triple-double έχοντας σε 40:06 λεπτά συμμετοχής συνολικά 26 πόντους ενώ παράλληλα μοίρασε 13 ασίστ και μάζεψε 10 ριμπάουντ.

Επίσης καλό ματς πραγματοποίησε ο Μπάντι Χιλντ με 21 πόντους ενώ ο Μάιλς Τέρνερ είχε double-double με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ηττημένων, ρόλο ηγέτη είχε ο Τζέισον Τέιτουμ με 32 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τον Τζέιλεν Μπράουν να ακολουθεί από κοντά με 30 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 55-48, 78-85, 112-119

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X