Αθανασιάδης: «Έχουμε ανεβάσει τον πήχη και το επίπεδό μας - Δεν τα παράτησα και ούτε θα τα παρατήσω»

Αθανασιάδης:  «Έχουμε ανεβάσει τον πήχη και το επίπεδό μας - Δεν τα παράτησα και ούτε θα τα παρατήσω»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γιώργος Αθανασιάδης μετά τη νίκη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη μίλησε ο Γιώργος Αθανασιάδης, λέγοντας πως στην Ένωση έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη και το επίπεδο.

Παράλληλα ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου μίλησε και για το γεγονός πως επέστρεψε στη βασική 11άδα δεδομένου του τραυματισμού του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν τα παράτησε και ούτε θα τα παρατήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αθανασιάδης:

Το σχόλιό του για τη νίκη επί του Άρη:

«Μία δύσκολη νίκη, γιατί κι ο Άρης φαίνεται να βελτιώνεται. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βρήκαμε πολλούς χώρους. Καταφέραμε να σκοράρουμε από στατική φάση. Το καλό είναι ότι μείναμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεν αφήσαμε τον Άρη να μας απειλήσει».

Για τα γκολ από στατικές φάσεις:

«Έχουμε πετύχει περισσότερα τέρματα από πέρυσι με στατικές φάσεις, κάτι το οποίο μας το έχει αναφέρει και ο προπονητής. Έχουμε ανεβάσει αρκετά τον πήχη και το επίπεδό μας».

Για το γεγονός ότι φόρεσε φανέλα βασικού στο σημερινό παιχνίδι:

«Αισθάνομαι καλά. Δεν τα παράτησα και ούτε θα τα παρατήσω. Θέλω να είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου μέσα στο παιχνίδι».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Νομίζω πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Θα είναι μία μεγάλη… μάχη, η οποία θα πάει μέχρι τέλους στα Play Offs».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X