Σεβίλλη: Έρχεται το νέο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» που κοστίζει 350 εκατ. ευρώ!

Σεβίλλη: Έρχεται το νέο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» που κοστίζει 350 εκατ. ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Γκρεμίζεται το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και χτίζεται νέο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην λίστα των «Μετροπολιτάνο», «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και «Καμπ Νόου» μπαίνει το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» καθώς η έδρα της Σεβίλλης θα γκρεμιστή και θα φτιαχτεί ξανά και θα κοστίσει 350  εκατομμύρια ευρώ.

Όπως έγινε γνωστό από τον αντιπρόεδρο και μελλοντικό πρόεδρο του κλαμπ, Ντελ Νίδο Καράσκο, το σπίτι των Ανδαλουσιανών θα γκρεμιστεί και από τα συντρίμμια του θα ξεπροβάλλει το νέο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» χωρητικότητας 55 χιλιάδων θέσεων.

Ένα γήπεδο μοντέρνο που θα χτιστεί στην ίδια θέση που δέσποζε το παλιό, με τις εργασίες να έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2026. Τα σχέδια της Σεβίλλης βέβαια απαιτούν μια μεγάλη οικονομική θυσία, μιας και το πρότζεκτ αναμένεται να κοστίσει ένα ποσό μεταξύ 300 και 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν για δυο χρόνια και κατά τη διάρκειά τους η Σεβίλλη θα μετακομίσει προσωρινά στο γήπεδο «La Cartuja» για τις σεζόν 2026/2027 και 2027/2028.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X