ΟΦΗ: Σε δύσκολη θέση ο Βάλντας Νταμπράουσκας - Τελευταία του νίκη ήταν με την ΑΕΚ!

ΟΦΗ: Σε δύσκολη θέση ο Βάλντας Νταμπράουσκας - Τελευταία του νίκη ήταν με την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται ο Βάλντας Νταμπράουσκας!

Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό (4-0) στη Λεωφόρο ήταν το… κερασάκι στην τούρτα στην κακή πορεία που διανύει ο ΟΦΗ το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να έχει μόλις 3 νίκες μετά το πέρας του πρώτου γύρου.

Μάλιστα, οι Κρητικοί πανηγύρισαν νίκη τελευταία φορά πριν από 2 μήνες και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, όταν επικράτησαν με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ. Λίγες ημέρες αργότερα δε, η ομάδα του Νταμπράουσκας είχε επικρατήσει 5-3 των Χανίων για το Κύπελλο και από τότε η χαρά… αγνοείται.

Ο Νταμπράουσκας βρίσκεται στον πάγκο του ΟΦΗ από τις 25 Οκτωβρίου του 2022 και έχει κοουτσάρει την ομάδα σε 38 παιχνίδια, με απολογισμό 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια ως το φινάλε της σεζόν, ωστόσο φαίνεται πως πλέον η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται σοβαρά να πάρει την απόφαση να κάνει μια αλλαγή. Βέβαια, όλα δείχνουν πως ο ΟΦΗ θα πορευτεί με τον Λιθουανό τεχνικό στο ερχόμενο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο την Κηφισιά με τον Νταμπράουσκας στον πάγκο και μετά θα αποφασιστεί το τι θα συμβεί, με τον 46χρονο τεχνικό να μην νιώθει ασφαλής!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X