Νάπολι: Κινδυνεύει να χάσει τον Ζιελίνσκι λόγω συμβολαίου - Καιροφυλαχτεί η Ίντερ για να τον αποκτήσει

Νάπολι: Κινδυνεύει να χάσει τον Ζιελίνσκι λόγω συμβολαίου - Καιροφυλαχτεί η Ίντερ για να τον αποκτήσει
Photo Credits: INTIME

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του διανύει με την Νάπολη ο Πιότρ Ζιελίνσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο Ζιελίνσκι βρισκόταν κοντά στην αποχώρηση του από την Νάπολη με προορισμό την Αλ Αχλί, όμως η μετακίνηση δεν έγινε εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων της ιταλικής ομάδας.

Ο Πολωνός χαφ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την ιταλική ομάδα και μόνο λίγα δεν είναι τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του. Μία από τις ομάδες που έχει συνδεθεί με το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι η Ίντερ, με τον CEO της ομάδας, Μαρότα, πως ναι μεν το συμβόλαιό του λήγει αλλά η Νάπολη αναμένεται να συζητήσει μαζί του την ανανέωση του συμβολαίου του, χωρίς βέβαια να αρνείται το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο, το ξέρουμε αυτό αλλά η Νάπολη δουλεύει μαζί του για μία νέα συμφωνία. Προφανώς και τσεκάρουμε διάφορες περιπτώσεις παικτών αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση».

Θυμίζουμε πως παράλληλα με την υπόθεση του Ζιελίνσκι, η Νάπολη καλείται να διευθετήσει και το συμβόλαιο του Βίκτορ Όσιμεν, το οποίο και αναμένεται να ανανεωθεί άμεσα, σύμφωνα με τον πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X