Νιούκαστλ: Θέλει τον Ντε Χέα για αντικαταστάτη του Πόουπ μετά τον τραυματισμό του

Ντε Χέα: «Ντροπιαστικό το 7-0 και ευθυνόμαστε όλοι για αυτό»
Photo Credits: INTIME

Στην λίστα της Νιούκαστλ ο Νταβιντ Ντε Χέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον βασικό της τερματοφύλακα, Νικ Πόουπ, θα στερηθεί η Νιούκαστλ τους επόμενους περίπου 5 μήνες καθώς ο Άγγλος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της DailyMail, μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι και αυτή του Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος κινείται ελεύθερος στην αγορά μετά από την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι.

Οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να προχωρήσουν σε μία έμπειρη λύση και επικρατεί η άποψη πως ο Ισπανός γκολκίπερ έχει όλα τα φόντα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Πάντως, η Νιούκαστλ δεν θέλει να ξεφύγει οικονομικά γι αυτό και βασικό της όρος για να προχωρήσει το deal με τον Ντε Χέα είναι να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις καθώς κατά τη θητεία του στην Γιουνάιτεντ λάμβανε σχεδόν 400.000 ευρώ την εβδομάδα, χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οι Σαουδάραβες της Νιούκαστλ.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Χέα φέρεται πως έχει στα χέρια του προτάσεις τόσο από την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και από την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, χωρίς, προς το παρόν, να έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του αναφορικά με το μέλλον.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X