Η FA τιμωρεί τον Χάαλαντ γιατί έβρισε τον διαιτητή του Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ

Η FA τιμωρεί τον Χάαλαντ γιατί έβρισε τον διαιτητή του Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ
Photo Credits: INTIME

Τιμωρία για τον Νορβηγό στράικερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ έδωσαν ένα υπέροχο ματς την Κυριακή (3-12-23) το οποίο έληξε 3-3. Όμως με την λήξη του παιχνιδιού οι «πολίτες» ήταν έξαλλοι και κυρίως ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος αναμένεται να τιμωρηθεί από την Αγγλική ομοσπονδία καθώς διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για μία φάση που ενδεχόμενος να άλλαζε το παιχνίδι.

Τόσο ο Έρλινγκ Χάαλαντ, όσο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν έξω φρενών με την απόφαση του διαιτητή, Σάιμον Χούπερ, να σταματήσει το παιχνίδι για να ένα φάουλ στον Χάαλαντ την στιγμή που ο Τζακ Γκρίλις έβγαινε στην πλάτη της άμυνας των Σπερς σε μια φάση που θα οδηγούσε σε τετ-α-τετ, στις καθυστερήσεις του ματς.

Ο Νορβηγός δεν ήταν καθόλου χαρούμενος με την απόφαση και αποχώρησε πραγματικά εξαγριωμένος από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς κατά τη διάρκεια που έβγαινε φάνηκε να λέει και μερικά «γαλλικά» προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. Μάλιστα, μετά τη λήξη ο Χάαλαντ σχολίασε τη φάση μέσα από τα social media, γράφοντας τη χαρακτηριστική φράση «WTF».

 

Οι πράξεις αυτές φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε τιμωρία του Χάαλαντ, καθώς η αγγλική ομοσπονδία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, τόσο για τη συμπεριφορά του εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και για το σχόλιο του στα social media.

Ο Νορβηγός μπορεί να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο αλλά και με κάποια αγωνιστική τιμωρία, κάτι που σίγουρα ο Πεπ Γκουαρδιόλα ελπίζει να μη συμβεί, καθώς το πρόγραμμα που έρχεται δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X