Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (4/12)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (4/12)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δευτέρα σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ (21:00): Με εξαίρεση το 3-0 επί της Λαμίας, η ΑΕΚ αντιμετώπισε κάμποσα προβλήματα μέσα στο Νοέμβρη. Η ισοπαλία με την Κηφισιά, η οριακή νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα καθώς και οι ήττες από Μαρσέιγ και Μπράιτον διατήρησαν στην επιφάνεια το στοιχείο που την ταλαιπωρεί φέτος. Ενώ δημιουργεί με συνέπεια, αδυνατεί να τελειώσει φάσεις με την ανάλογη αποτελεσματικότητα. Δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια και η νίκη κόντρα στον Άρη είναι επιτακτική ανάγκη. Για ένα ακόμη ματς ωστόσο, ο Αλμέιδα θα πάει σε εκτεταμένο ροτέισον, θέλοντας και μη. Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Στάνκοβιτς, Κάλενς καθώς και Φαν Βερτ δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν. Και παράλληλα οι Σιμάνσκι, Πινέδα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένοι. Πόνσε, Αραούχο και Ελίασον θα πάρουν φανέλα βασικού.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ (21:00): Ο Άρης έβγαλε αντίδραση μετά το 1-3 από τον Ατρόμητο. Νίκησε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και ακολούθως πήρε μεγάλο τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είχε υπομονή, έκλεισε σωστά τους χώρους και βρήκε τις στιγμές του στο ματς. Μορόν και Μενέντεζ πέτυχαν τα γκολ στο 2-0, σε στιγμές που οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο. Η τακτική του Μάντζιου με παιχνίδι πίσω από τη μπάλα ήταν εκ του αποτελέσματος επιτυχημένη, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει για το ματς της OPAP Arena. Θα είναι στην εξάδα ο Άρης, δύσκολα ωστόσο θα τερματίσει πάνω από την 5η θέση. Τεστ χαρακτήρα το 90λεπτο κόντρα στην ΑΕΚ, όπου θα απουσιάσουν οι Βερστράτε, Φεράρι, Ρουπ, Ματαρίτα καθώς και ο Μάνου Γκαρθία.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΤΟΡΙΝΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:45): Με άδεια χέρια επέστρεψε από τη Μπολόνια η Τορίνο. Η «γκρανάτα» ηττήθηκε 2-0 από την ομώνυμη ομάδα στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν χειρότερη. Είχε τις ευκαιρίες της, αλλά, δεν της εκμεταλλεύτηκε, σε αν με την αντίπαλό της, η οποία άνοιξε το σκορ στο 56’ και στα… χασομέρια, όταν οι παίκτες του Ιβάν Τζούριτς είχαν βγει μπροστά για την ισοφάριση, πέτυχε και το δεύτερο γκολ. Τρίτη ήττα στις τελευταίες πέντε εξόδους, που δείχνει ότι μακριά από την έδρα της έχει… θέματα. Γενικά, έχει ισορροπία στα αποτελέσματα, αλλά, ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και σταθερότητα. Στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Σουρς (αμυντικός), Σαζόνοφ (στόπερ) και Ρίτσι (μέσος). Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι μετράει τέσσερις ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια ως γηπεδούχος με αντίπαλο την Αταλάντα.

 

Πως παίζεται το πόκερ

ΤΟΡΙΝΟ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:45): Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Αταλάντα, η οποία προέρχεται από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Το γήπεδο της Τορίνο, όπως διαβάσατε και παραπάνω, είναι μια φιλόξενη έδρα, ενώ πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι τα έξι τελευταία τους ανεξαρτήτως έδρας, έχουν γκολ εκατέρωθεν και υψηλά σκορ. Η ομάδα του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι μετράει δύο ήττες από Ίντερ, Νάπολι και μια ισοπαλία με την Ουντινέζε, που την έχουν… στείλει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Την προηγούμενη Πέμπτη (30/12) ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο Μπέργκαμο και με τον βαθμό αυτό «κλείδωσε» και την πρώτη θέση στον όμιλο, αφού η πρόκριση ήταν εξασφαλισμένη. «Στόχος επετεύχθη, τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Ιταλός τεχνικός. Εξέτισε ο Ντε Ρόουν (μέσος), αλλά, είναι τραυματίες οι Τολόι (στόπερ/μπακ), Παλομίνο (στόπερ), Σμακάκα (φορ) και Τουρέ (επιθετικός).

 

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Δευτέρα (4/12)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X