Πες μου τι ζώδιο είσαι και θα σου πω αν ανάβεις καπνογόνο ή κερί στην εκκλησία για την ομάδα σου

Πες μου τι ζώδιο είσαι και θα σου πω αν ανάβεις καπνογόνο ή κερί στην εκκλησία για την ομάδα σου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποιοι λένε πως οι άνδρες δεν πολυασχολούνται ούτε πολυπιστεύουν στα ζώδια, κι αυτό μπορεί να ισχύει, όμως οι αστρολόγοι θεωρούν πως τα γενικότερα χαρακτηριστικά των ατόμων ανάλογα με την ημερομηνία που γεννήθηκαν διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους και τη στάση τους απέναντι στα πράγματα. Άρα, ακόμη και το οπαδικό τους προφίλ συνδέεται με το ζώδιό τους, αφού αλλιώς βλέπει τα πράγματα ένας Αιγόκερως και διαφορετικά ένας Λέων. Πάμε να δούμε λοιπόν το οπαδικό προφίλ των δώδεκα ζωδίων ανεξάρτητα από την ομάδα που υποστηρίζουν. Εδώ θα αναλύσουμε μόνο το πως σκέφτονται και αντιδρούν όταν παρακολουθούν το αγαπημένο τους σπορ.

Αυτό είναι το οπαδικό σου προφίλ ανάλογα με το ζώδιό σου: Φίλαθλος, οπαδός ή …χούλιγκαν;

Κριός

Ο Κριός είναι ένας παθιασμένος οπαδός. Διακρίνεται από την έκρηξη. Είναι οξύθυμος και θα τσακωθεί για την ομάδα που υποστηρίζει. Μάλιστα θα επιμείνει στην άποψή του ακόμη κι αν είναι λάθος και δεν θα ζητήσει εύκολα συγγνώμη. Ωστόσο επειδή είναι κοινωνικός δεν θα χαλάσει τις φιλίες του για τα οπαδικά. Είναι ο τύπος που μπορεί να τσακωθεί στο καφενείο αλλά την επόμενη μέρα δεν θα τρέχει τίποτα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι χαμηλών τόνων φίλαθλος. Πολλές φορές μπορεί να μην πει όλα όσα σκέφτεται αλλά υποστηρίζει τις ιδέες του με συνέπεια. Είναι τίμιος και θα αναγνωρίσει αν η ομάδα του πήρε ένα πέτσινο πέναλτι, ωστόσο θα πει πως αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Δεν θα μαλώσει για τις ομάδες, είναι αυτός που κάθεται ήσυχα στη γωνία του αμετακίνητος και λιγομίλητος παραμένοντας όμως αδιάλλακτος.

Δίδυμος

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X