Novibet: Ξεσπάει κόντρα στον Άρη και πληρώνει τρελά η ΑΕΚάρα του Ματίας!

Novibet: Ξεσπάει κόντρα στον Άρη και πληρώνει τρελά η ΑΕΚάρα του Ματίας!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη στην «Αγιά Σοφιά» (21:00)!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα από την Μπράιτον καλείται να ανασυνταχθεί και να πάρει το «τρίποντο» απέναντι στον Άρη για να μη χάσει έδαφος στην κούρσα κορυφής στη Super League.

Η ήττα από την αγγλική ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια (0-1) τελείωσε και τυπικά το όνειρο της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση του Europa League, ωστόσο υπάρχει ακόμα ευκαιρία για ευρωπαϊκή συνέχεια μέσω του Conference League.

Μοναδική προσφορά* για τη μάχη ΑΕΚ-Άρης

Αυτό θα γίνει εφόσον η ΑΕΚ δεν ηττηθεί από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ στην τελευταία στροφή του ομίλου, με την «Ένωση» ωστόσο να έχει χρόνο να ασχοληθεί με αυτόν τον «τελικό» αφού τώρα προηγείται η μάχη στο πρωτάθλημα.

Περιθώρια για απώλεια απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθώς λεπτομέρειες χωρίζουν τους διεκδικητές και η «Ένωση» θέλει να κάνει το 3/3 στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, που της επέτρεψαν να πλησιάσει στον έναν βαθμό τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό χάρη στην ήττα των «πράσινων» από τον προσεχή της αντίπαλο!

Ο Άρης έσπασε το εκτός έδρας σερί του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-0), ωστόσο τα πράγματα στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι σταθερά ζόρικα για τους Θεσσαλονικείς, που ηττήθηκαν δις την περσινή σεζόν στο «σπίτι» της ΑΕΚ (3-0, 3-1).

Η ομάδα του Αλμέιδα παράγει ευκαιρίες και καλείται να κρατήσει και πάλι το μηδέν όπως στα δύο τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, η νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται σε τρομερή απόδοση!

Στο ματς των περσινών Playoffs είχε «καθαρίσει» ο Τσούμπερ με δύο γκολ στην τελική ευθεία, ενώ είχε σκοράρει και στη νίκη τίτλου (1-2) στη Θεσσαλονίκη. Να σκοράρει και πάλι ο Ελβετός απέναντι στον Άρη προσφέρεται στο 2.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X