Καλωσορίσατε στη Στετσίν - το Μαργαριτάρι κοντά στον Οντρά!

Καλωσορίσατε στη Στετσίν - το Μαργαριτάρι κοντά στον Οντρά!
Photo Credits: INTIME

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023/24, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μια ομάδα από τη Στετσίν – οι King Wilki Morskie – συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Πρωταθλητών Μπάσκετ. Οι πρωταθλητές της Πολωνίας από την προηγούμενη σεζόν φέρνουν μια νέα διάσταση στον μπασκετικό χάρτη της Ευρώπης. Οι οπαδοί που έρχονται στα παιχνίδια μπορούν να μείνουν στην πόλη για να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες αξιοθέατα.

Η Στετσίν, που βρίσκεται δίπλα στον γραφικό ποταμό Οντρά, είναι μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις. Περπατώντας στο νησί Łasztownia, θα ανακαλύψετε αναστηλωμένα εργοστάσια που σήμερα παλμούν με πολιτιστική ζωή. Το Κάστρο των Δούκων της Πομερανίας, προσφέροντας μια εκπληκτική θέα στην πόλη, εξασφαλίζει αξέχαστες εμπειρίες.

Γαστρονομικά, η Στετσίν ενθουσιάζει με τα τοπικά εδέσματα, όπως το “paprykarz szczeciński” ή φρέσκο ψάρι από τη Βαλτική. Μετά τον αγώνα, η χαλάρωση εξασφαλίζεται στο παραλιακό δρόμο κατά μήκος του ποταμού Οντρά, όπου μπορείτε να αισθανθείτε τον ρυθμό της πόλης.

Στην Πολωνία, πολλές άλλες αξιοθέατα περιμένουν: η γραφική Κρακοβία, η ιστορική Βαρσοβία αναστηλωμένη μετά τον πόλεμο, ή η παραθαλάσσια Γκντανσκ, όπου η ιστορία συναντά τη σύγχρονη εποχή. Αθλητισμός, πολιτισμός και αξέχαστες γεύσεις – όλα αυτά περιμένουν εσάς στη Στετσίν. Έλατε μαζί μας σε αυτό το εξαιρετικό ταξίδι και υποστηρίξτε μαζί μας την ομάδα μας!

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X