Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Άρης μέσα από τα μάτια της Super League

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Άρης μέσα από τα μάτια της Super League
Photo Credits: INTIME

Η προαναγγελία του αποψινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη μέσα από αριθμούς στο site της Λίγκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις νίκες στις ισάριθμες συναντήσεις τους για την περσινή περίοδο σημείωσε η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη και στις δύο έδρες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και των Playoffs. Αυτό ήρθε σε συνέχεια του σερί που είχε δημιουργήσει ο Άρης, με τρεις διαδοχικές νίκες το 2021-22.

Στις οκτώ τελευταίες συναντήσεις τους υπάρχει νικητής και το τελευταίο παιχνίδι τους που ήρθε ισόπαλα, αλλά και δεν σημειώθηκε ούτε γκολ ήταν στις 16 Μαΐου 2021 για τα Playoffs του πρωταθλήματος με γηπεδούχο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στα τελευταία είκοσι μεταξύ τους ματς, ανεξάρτητα έδρας, ο γηπεδούχος έχει επικρατήσει μόλις επτά φορές, με την ΑΕΚ να το έχει καταφέρει τέσσερις και τον Άρη τις τρεις.

Στην περσινή περίοδο ο Άρης δεν σκόραρε στις δύο αναμετρήσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στα Stoiximan Playoffs βρήκε γκολ και τις δύο φορές.

Τα περισσότερα γκολ σε μια αναμέτρηση έχουν σημειωθεί στην εντυπωσιακή ισοπαλία των δύο ομάδων στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 31 Μαΐου 1981 με 4-4 (23’ Κώττης, 54’ Μαύρου, 56’ Μουσούρης, 66’ Μουσούρης – 37’ Κούης, 45’ Κούης, 55’ Χατηαντωνίου, 86’ Ζήνδρος).

Ο Μίμης Παπαϊωάννου με 11 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί ο Ντέμης Νικολαΐδης με 8 τέρματα. Ο Βασίλης Δημητριάδης έχει σκοράρει 6 φορές σε ντέρμπι ΑΕΚ – Άρης, τις τρεις με τα χρώματα του Άρη και τις άλλες τρεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

63 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

44 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

14 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

5 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 133-44

Πηγή: slgr.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X