Η ΑΕΚ ξανά με πολλές απουσίες αλλά έτοιμη να κερδίσει και τον Άρη για να βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ ξανά με πολλές απουσίες αλλά έτοιμη να κερδίσει και τον Άρη για να βρίσκεται μία ανάσα από την κορυφή (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK των πολλών απουσιών υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Άρη με στόχο το τρίποντο που θα την κρατήσει στο -1 από την κορυφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με απουσίες, αλλά και με αποφασιστικότητα για το τρίποντο κόντρα στον Άρη (21:00, Cosmote Sport 1HD, LIVE μετάδοση enwsi.gr) η ΑΕΚάρα του Ματίας Αλμέιδα που είναι συνηθισμένη στις αντιξοότητες, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να βρει λύσεις και να παίρνει αυτό που θέλει.

Η «Ένωση», λοιπόν, στοχεύει στο «τρίποντο» που θα την επαναφέρει στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος νίκησε (4-0) τον ΟΦΗ, αλλά και το οποίο θα της επιτρέψει να αξιοποιήσει την γκέλα (2-2) του Ολυμπιακού στον Βόλο πηγαίνοντας στο +2 από τους Πειραιώτες. Έχοντας, φυσικά, την ώθηση του, για ακόμα μία φορά, κατάμεστου γηπέδου της.

Η ΑΕΚ καλείται, βέβαια, να ξεπεράσει τις αρκετές απουσίες, αλλά και την κόπωση των σερί ματς εντός και εκτός συνόρων. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η ΑΕΚ αγωνίστηκε μόλις την Πέμπτη με την Μπράιτον σε ένα ματς τεράστιων απαιτήσεων.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Όπως προαναφέραμε η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» με πολλές απουσίες και προβλήματα.

Για 2ο σερί ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ερωτηματικά αποτελούν οι Φαν Βέερτ και Γαλανόπουλος, με τον Ολλανδό φορ να νιώθει ενοχλήσεις στην εδώ και μέρες και τον Έλληνα χαφ να μένει εκτός με Μπράιτον λόγω ίωσης.

Δεδομένα δεν υπολογίζονται για απόψε οι Γκαρσία και Γιόνσον, οι οποίοι δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στο κανονικό πρόγραμμα, ο Στάνκοβιτς που τραυματίστηκε στο ματς με τους «γλάρους» και χάνει σίγουρα τα ματς μέχρι και Άγιαξ, όπως και ο τιμωρημένος Κάλενς. Να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Περουβιανός στόπερ είχε αποκομίσει ένα πρόβλημα στα Γιάννενα, όπου συμπλήρωσε και κάρτες, εξού και δηλώθηκε για το αποψινό παιχνίδι.

Τώρα τι ισχύει για την ενδεκάδα; Δεδομένα κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αθανασιάδης, αναγκαστικά λόγω της απουσίας του Στάνκοβιτς. Οι Βίντα-Μουκουντί θα ξεκινήσουν στην άμυνα και στα άκρα υπάρχουν ίσες πιθανότητες για Ρότα-Σιντιμπέ και Χατζισαφί-Μοχαμάντι.

Ο Σιμάνσκι μαζί με τον Πινέδα πιθανότατα θα παραμείνουν στον άξονα όπως και με την Μπράιτον, όπως και ο Γκατσίνοβιτς στην αριστερή πλευρά, ο Ελίασον αναμένεται να επιστρέψει δεξιά, ενώ στην επίθεση υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές (Πόνσε, Αραούχο, Τσούμπερ και Μάνταλος) που διεκδικούν δύο θέσεις με Πόνσε-Αραούχο να είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα.

Το πλάνο του Άρη

Στο «στρατόπεδο» των φιλοξενούμενων, οι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν διαθέσιμο τον Βερστράτε, ο οποίος επίσης έχει συμπληρώσει κάρτες. Υπενθυμίζεται ότι ο Βέλγος χαφ είχε δηλωθεί για την εν λόγω αναμέτρηση δεδομένου ότι θα ακολουθούσε εντός λίγων ημερών και δεύτερη συνάντηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για το Κύπελλο.

Βέβαια, εντέλει, ο εν λόγω αγώνας μετατέθηκε για τις 10 Ιανουαρίου, χωρίς βέβαια να μπορέσει να αλλάξει και το πότε θα δηλωθεί η τιμωρία του. Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάποια επιστροφή για τους «κίτρινους», με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει ούτε στους Φεράρι, Ματαρίτα, Ρουπ, Βέλεθ, Πάβισιτς, Σγούρο και Μάνου Γκαρθία.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης

  • Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία)
  • Α’ Βοηθός: Μεχμέτ Κολούμ (Σουηδία)
  • Β’ Βοηθός: Ρόμπιν Βίλντε (Σουηδία)
  • 4ος διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης
  • VAR: Πάουλους Φαν Μπέκελ (Ολλανδία)
  • AVAR: Μιχαήλ Παπαδάκης

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X