Παπαγεωργίου: "Στόχος η κατάκτηση του κυπέλλου"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley ginekon papageorgiouΗ Φένια Παπαγεωργίου εκπροσώπησε την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στην κλήρωση του κυπέλλου και όπως τόνισε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας,  είχε αρχίσει να αγχώνεται από την στιγμή που η ΑΕΚ έμεινε στο τέλος της κλήρωσης, μαζί με τον Ολυμπιακό τα Βριλλήσια, αλλά και τους Ίωνες.

«Όσο περνούσαν οι ομάδες και είχαν μείνει εμείς ο Ολυμπιακός και τα Βριλήσσια, γιατί ο Παναθηναϊκός είχε κληρωθεί με τον Ιωνικό, άρχισα να αγχώνομαι, αλλά θεωρώ ότι για πρώτο αγώνα κυπέλλου είναι ότι καλύτερο, είναι στην έδρα μας, είναι μια ομάδα αντικειμενικά κατώτερη από εμάς, δε παύει όμως να είναι μια αξιόλογη ομάδα. Νομίζω θα είναι καλό αυτό το παιχνίδι, για να γίνει η αρχή στην διοργάνωση του κυπέλλου και μετά έπεται συνέχεια».

Μιλώντας στο ART TV η Παπαγεωργίου επανέλαβε ότι φέτος ο στόχος της ΑΕΚ είναι η κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου.

«Στόχος της ΑΕΚ είναι και το κύπελλο και το πρωτάθλημα, μην γελιόμαστε. Το έχω ξαναπεί ότι η διοργάνωση μου αρέσει πάρα πολύ. Αλλά και η ΑΕΚ εφόσον πάνε όλα καλά θα είναι το πρώτο της  κύπελλο. Νομίζω ότι αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ότι καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στο φάιναλ 4».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X