Σκέψεις της UEFA να «κόψει» τον Μαρτσίνιακ από την πρεμιέρα του EURO

Σκέψεις της UEFA να «κόψει» τον Μαρτσίνιακ από την πρεμιέρα του EURO
Photo Credits: INTIME

Η σκέψη της UEFA ήταν να ορίσει διαιτητή σε αυτό το παιχνίδι τον Πολωνό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η UEFA σκεφτόταν να ορίσει τον Σιμόν Μαρτσίνιακ στο εναρκτήριο παιχνίδι του προσεχούς EURO, αλλά αυτό τελικά ίσως να μην συμβεί.

Για την πρεμιέρα του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία, η διοργανώτρια χώρα είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την Σκωτία στο Μόναχο.

Η σκέψη της UEFA ήταν να ορίσει διαιτητή σε αυτό το παιχνίδι τον Πολωνό, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμβεί μετά τα όσα έγιναν προ ημερών στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βαυαροί είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία, μετά την ήττα τους στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», που έδωσε στους Μαδριλένους την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αναφέρεται, στην ευρωπαϊκή συνομοσπονδία υπάρχει δυσαρέσκεια για τις αποφάσεις του Μαρτσίνιακ και εξετάζεται η… απόσυρσή του από την πρεμιέρα του EURO, με δεδομένο μάλιστα ότι αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μπάγερν.

 

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X