Ο νέος ρόλος του Τροσάρ στην Άρσεναλ

Ο νέος ρόλος του Τροσάρ στην Άρσεναλ
Photo Credits: INTIME

Χαρούμενος που έχει στην ομάδα του τον Τροσαρ, δήλωσε ο Μίκελ Αρτέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίκελ Αρτέτα είναι «πραγματικά χαρούμενος» με τη συνεισφορά του Λεάντρο Τροσάρ στην Άρσεναλ, τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Τροσάρ έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως αριστερός εξτρέμ, έχει επίσης παίξει «καθαρόαιμος» επιθετικός και, στα πρόσφατα παιχνίδια των Λονδρέζων, ως κεντρικός χαφ.

Ο 28χρονος Βέλγος έχει παραταχθεί στα αριστερά σε μια μεσαία γραμμή με τρεις παίκτες στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της Άρσεναλ, συμπληρώνοντας 90 λεπτά στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπρέντφορντ το περασμένο Σαββατοκύριακο και στη χθεσινή επιτυχία με 2-1 απέναντι στη Γουλβς, στο «Εμιρέιτς».

«Αυτή είναι η ομορφιά του να τον έχεις, μπορεί να παίξει ως σέντερ φορ, ως επιθετικός μέσος, ως εξτρέμ», είπε ο Αρτέτα. «Είναι τόσο έξυπνος και ο ρυθμός δουλειάς του έχει ξεπεράσει την οροφή, βλέπετε πώς κυνηγάει, πώς πιέζει κι έχει αυτό το ταλέντο σε μικρούς χώρους για να βρει ανοίγματα και κενά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος μαζί του».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X