Μέσι για το MLS: «Ξέρω ότι πήγα σε μικρό πρωτάθλημα»

Μέσι για το MLS: «Ξέρω ότι πήγα σε μικρό πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε ο Λιονέλ Μέσι παραδεχόμενος ότι πια παίζει σε ένα… μικρό πρωτάθλημα.

Το φετινό καλοκαίρι ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποτέλεσε παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Η απόφασή του να μετακομίσει σε ένα υποδεέστερης σημασίας πρωτάθλημα σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και ο ίδιος τώρα τονίζει ότι ξέρει πως δεν αγωνίζεται πια σε μια Λίγκα… πρώτης γραμμής.

«Το είπα αρκετές φορές και είναι πραγματικότητα – πάντα θα προσπαθώ να αγωνίζομαι στο μέγιστο και είμαι ο πρώτος που θα ξέρει πότε μπορώ να είμαι εκεί και πότε όχι. Γνωρίζω επίσης ότι πήγα σε ένα μικρό πρωτάθλημα, αλλά πολλά αφορούν στον τρόπο με τον οποίο το αντιμετωπίζει κανείς και στο πώς αγωνίζεται.

Όσο νιώθω καλά και μπορώ να συνεχίσω να αποδίδω, θα (συνεχίσω να παίζω με την Αργεντινή). Το μόνο που σκέφτομαι σήμερα είναι να φτάσω στο Κόπα Αμέρικα και να μπορέσω να παίξω σε αυτό» είπε σχετικά ο Μέσι.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X