Ο Νέβες λέει «όχι» στη Νιούκαστλ

Ο Νέβες λέει «όχι» στη Νιούκαστλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να γυρίσει στην Αγγλία και να φορέσει τη φανέλα της Νιούκαστλ φαίνεται πως είναι ο Ρούμπεν Νέβες.

Ο Νέβες αποφάσισε αυτό το καλοκαίρι να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία σε ηλικία 26 ετών, ενώ αρκετές μεγάλες ομάδες της Premier League ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν, και όχι μόνο φέτος.

Η επιλογή αμφισβητήθηκε, ενώ κάποιοι κατηγόρησαν τον πρώην άσο της Γουλβς ότι επέλεξε τα πολλά χρήματα. Λίγους μήνες μετά τη μετακόμισή του στην ΑΛ Χιλάλ ο Πορτογάλος μέσος συζητήθηκε γι΄ άλλη μια φορά, για άλλο λόγο.

Η νυν ομάδα του και η Νιούκαστλ ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη, το κρατικό ταμείο επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας PIF. Κατά συνέπεια πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν σε δανεισμό του στις «Καρακάξες» τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αφού ο αγγλικός σύλλογος έχασε λόγω τιμωρίας (για στοιχηματισμό) τον Σάντρο Τονάλι για ολόκληρη την εφετινή περίοδο.

Το σενάριο έχει αποκτήσει τόσο μεγάλη δυναμική ώστε η πλειοψηφία των ομάδων του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο ζήτησε από τη Λίγκα, αλλά δεν πέρασε, να αποτραπούν οι δανεισμοί παικτών μεταξύ δύο συλλόγων που έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη.

Ωστόσο, ο πρώην παίκτης της Πόρτο αποφάσισε να καταρρίψει τη φήμη που τον έστελνε τον Ιανουάριο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Μιλώντας στο μικρόφωνο του BBC, ο Νέβες είπε: «Δεν θα πάω εκεί. Νομίζω ότι αυτές είναι φήμες λόγω του ιδιοκτήτη των συλλόγων φυσικά, και επειδή έπαιξα και στην Αγγλία. Υπήρχε ενδιαφέρον από τη Νιούκαστλ και πριν αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη, οπότε περνάω καλά».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X