Ο Μπέζος… τρολάρει την Πρωτοψάλτη: Δηλαδή το «Χοντρός και Λιγνός» πώς θα το λέμε; (VIDEO)

Ο Μπέζος… τρολάρει την Πρωτοψάλτη: Δηλαδή το «Χοντρός και Λιγνός» πώς θα το λέμε; (VIDEO)

«Γιατί να τα στρογγυλέψω τα πράγματα;» σχολίασε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή την επιστροφή στις θεατρικές «Αινιγματικές παραλλαγές» μίλησε ο Γιάννης Μπέζος στην Έρη Βαρδάκη και την κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» το Σάββατο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος μας ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στα στερεότυπα και τους όρους που φέρει η πολιτική ορθότητα όσο και την προσωπική του στάση να μην στρογγυλεύει τα πράγματα.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξεπερνιούνται τα στερεότυπα μέσα σε μία δεκαετία και δύο, θέλουν πολλά χρόνια. Αξίζει όμως τον κόπο να προσπαθούμε γι’ αυτό. Πάντα φτάνουμε στα άκρα με την πολιτική ορθότητα. Δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται, να μιλάμε με έναν τρόπο που δεν προσβάλλουμε τους άλλους ανθρώπους αλλά να έχουμε από πριν έναν κατάλογο, για το τι επιτρέπεται και το τι δεν επιτρέπεται, είναι γελοιότητα».

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X