Super League: O Παναθηναϊκός υποδέχεται, έξοδος στον Βόλο για Ολυμπιακό

Super League: O Παναθηναϊκός υποδέχεται, έξοδος στον Βόλο για Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Η 13η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με τρία παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 13η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με τρία παιχνίδια. Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο, ενώ Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται στο Περιστέρι.

Βόλος – Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο με τον Ολυμπιακό να θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής απέναντι στον Βόλο, ο οποίος ανάσανε βαθμολογικά μετά τη νίκη στο εξ αναβολής ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ο Άνχελ Λόπεθ έχει αρκετές απουσίες καθώς εκτίουν οι Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Τάχατος και Μπαριέντος (ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει και έναν τραυματισμό), ενώ εκτός φυσικά παραμένουν και οι γνωστοί τραυματίες τερματοφύλακες Παπαδόπουλος και Σιαμπάνης. Ο Λόπεθ πάντως μετράει και τρεις επιστροφές καθώς επανέρχονται οι Γκαρσία, Κορνέτ και Μπερτόγλιο. Η αποστολή του Βόλου: Κόστιτς, Καλαμπούκας, Μύγας, Αλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Γκλάβτσιτς, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Κορνέτ, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Γκαρσία και Μωραϊτης.

Ο Ολυμπιακός δεν ανακοίνωσε αποστολή. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει τραυματίες τους Φρέιρε, Σκάρπα, Πορόσο, Ποντένσε και Γιόβετιτς.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα

Στις 17:30 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιστρέψουν στα τρίποντα μετά από δύο σερί ισοπαλίες και τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για να ξεκολλήσουν από την ουρά.

Ο Σάσα Ίλιτς δεν υπολογίζει στον Ιμερέκοφ, ο οποίος είναι κλινήρης και στον Αντζιέλσκι, λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ γνωστές ήταν οι απουσίες των Βαλένσια και Τσακμάκη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Αντίθετα για τους Περιστεριώτες επανέρχονται οι Τζαβέλλας και Κεσχρίντα, οι οποίοι εξέτισαν. Την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Πομόνης, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούεν, Καμαρά, Κούντε, Γιουμπιτάνα, Τριμμάτης, Ντιρκς, Ρομπάιγ, Βέργος, Τζοβάρας.

Ερωτηματικό λόγω γαστρεντερίτιδας ήταν ο Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τελικώς ο Ισπανός φορ αισθάνθηκε καλύτερα και μπήκε στην αποστολή. Θεραπεία έκανε ο Αλέξανδρος Λώλης λόγω του σφιξίματος στον προσαγωγό και δεν υπολογίζεται, ενώ εκτός έμειναν επίσης και οι Μπιλμπάο, Έφορντ και Μπεγκάλα. Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλη, Εραμούσπε, Σόρια, Παντελάκη, Μπακαδήμα, Κιάκο, Τσαούση, Πανάγου, Καραχάλιο, Τζίνο, Λιάσο, Ριένστρα, Τζίμα, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδη, Γκάρο, Λεό, Κόντε.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

Το κυριακάτικο πρόγραμμα κλείνει στις 19:30 στη Λεωφόρο με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά τις ήττες από Άρη και Βιγιαρεάλ, απέναντι στον ΟΦΗ, ο οποίος αγνοεί τη χαρά της νίκες εδώ και αρκετές αγωνιστικές μένοντας στο ισόπαλο 1-1 την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Βόλο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Γεντβάι να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για το ματς απέναντι στους Κρητικούς. Έτσι το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Αράο να βρεθεί ξανά στη θέση του στόπερ καθώς παραμένουν εκτός οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον. Αναλυτικά η αποστολή: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Επιστρέφουν στον ΟΦΗ οι Βούρος και Τοράλ. Εκτός έμεινε ο Μοσκέρα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Εκτός παραμένει ο Μπάκιτς. Η αποστολή των Κρητικών: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Αμπάντα, Τοράρισον, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Λαμπρόπουλος, Καρώ, Βούρος, Γκαγιέχος, Γκλάζερ, Μεγιάδο, Τοράλ, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης, Φελίπε, Ντίκο.

H 13η AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Βόλος – Ολυμπιακός (4.30μμ)
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (5.30μμ)
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (7.30μμ)

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

ΠΑΟΚ – Λαμία (6μμ)
ΑΕΚ – Αρης (9μμ)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE (13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

1.Παναθηναϊκός 28

2. Ολυμπιακός 27

3. ΑΕΚ 27

4. ΠΑΟΚ 26

5. Αρης 20

6. Αστέρας Τρίπολης 17

7. Λαμία 16

8. ΟΦΗ 15

9. Πανσερραϊκός 13

10. Ατρόμητος 11

11. Βόλος 10

12. Παναιτωλικός 9

13.Κηφισιά 8

14.ΠΑΣ Γιάννινα 7

* Από τον Ολυμπιακό έχει αφαιρεθεί 1 βαθμός.

H EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE (14Η)

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου
Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα (5.30μμ)
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (8μμ)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
Παναιτωλικός – ΑΕΚ (4μμ)
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός (5.30μμ)
Λαμία – Βόλος (7.30μμ)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (8.30μ.μ)

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου
Αρης – ΟΦΗ (6μμ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X